Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Super lovitură dată de Craiova chiar în ziua derby-ului cu FCSB. Jucătorul de naţională care a semnat până în 2025

Super lovitură dată de Craiova chiar în ziua derby-ului cu FCSB. Jucătorul de naţională care a semnat până în 2025

Superliga

Comentarii

Craiova a anunţat chiar în ziua meciului cu FCSB că Alex Cicâldău a fost de acord cu prelungirea contractului. Noua înţelegere expiră în 2025.

Alex Cicâldău, unul dintre cei mai buni jucători din lotul Craiovei, a fost de acord să-şi prelungească înţelegerea. Vechiul contract expira în 2022 şi Cicâldău a fost de acord să semneze acum până în 2025.

”Sunt fericit, îmi doresc să rămân mai mult timp la Ştiinţa. Nu a fost nicio problemă, aşa cum am citit în mass-media şi chiar am ajuns la un acord pentru prelungirea contractului. Am acuzat o stare de oboseală în ultima perioadă, neavând vacanţă şi nefăcând pregătirea centralizată, dar voi fi din ce în ce mai bun. Vorbim deseară pe teren. Forza Ştiinţa”, a declarat Cicâldău pentru site-ul oficial al clubului.

Oficialii Craiovei au ţinut să lămurească şi zvonurile potrivit cărora ar fi refuzat o ofertă de la Bologna pentru Cicâldău, însă n-au vrut să-l lase să plece, motiv de supărare pentru jucător: ”Referitor la speculaţiile apărute în presa „de specialitate”, precizăm că nu a existat nicio ofertă de la Bologna pentru decarul echipei noastre. Mai mult, nu a fost nici măcar o discuţie şi nu s-a manifestat niciun interes din partea clubului italian. Nu numai că nu se pune problema unei nemulţumiri, dar în acest moment suntem foarte aproape de prelungirea contractului până în 2025 şi de aici trageţi singuri concluziile”, se arată în comunicatul emis de Craiova.

Alex Cicâldău a fost cumpărat de Craiova în vara trecută, când le-a plătit celor de la Viitorul un milion de euro. Tânărul internaţional român s-a impus rapid şi a devenit unul dintre cei mai buni jucători din Liga 1. Cicâldău a ieşit în evidenţă şi la Campionatul European de Tineret, unde a fost unul dintre cei mai apreciaţi ”tricolori”.

Mai ai câteva secunde? Vezi şi postările de pe Instagram Telekom Sport!

Afla mai multe despre: alex cicaldau 

viewscnt
Articole similare