Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Super lovitura pe care Bayern Munchen vrea să o dea pe piaţa transferurilor. Nemţii insistă pentru un star de la Manchester City

Super lovitura pe care Bayern Munchen vrea să o dea pe piaţa transferurilor. Nemţii insistă pentru un star de la Manchester City

Bundesliga

Comentarii

Campioana Germaniei, Bayern Munchen, continuă negocierile intense cu reprezentaţii lui Leroy Sane, de la Manchester City, anunţă Sport Bild. Telekom Sport transmite primul derby jucat de Bayern în noul sezon, Supercupa Germaniei, cu Borussia Dortmund, pe 3 august, de la 21:30.

Se împlinesc câteva săptămâni de când bavarezii încearcă să-l readucă în Germania pe Sane, dar se pare că lucrurile se împotmolesc într-un anumit punct. Se pare că problema este la Sane, care are alte planuri.

Mijlocaşul de 23 de ani nu s-a decis dacă vrea cu adevărat să lase Anglia pentru Germania, aşa că şi-a mandat impresarii să păstreze tratativele într-un ritm mai lent, spre disperarea celor de la Bayern. Practic, jucătorul joacă la două capete. Încarcă să obţină din ambele părţi mai multe jocuri dar şi un contract mai bun. De aceea, Sane l-a angajat ca agent pe un apropiat al fostului star englez, David Beckham. "Bayern Munchen pare doar un simplu pion în acest joc, un joc pe care îl vom pierde", anunţă bavarianfootballworks.com.

  • Borussia Dortmund - Bayern Munchen, Supercupa Germaniei, este live la Telekom Sport, pe 3 august, de la 21:30.

Şi se pare că tactica neamţului a dat roade. Conform sport.sky.de, Manchester City i-a propus lui Sane, zilele trecute, un contract în care să primească 12 milioane de euro pe an. Pe buzele fanilor bavarezi apare acum întrebarea: poate bate Bayern Munchen oferta celor de la Manchester City?

Afla mai multe despre: sanebayern 

viewscnt
Articole similare