Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Super lovitura pe care vrea să o dea noul patron al lui Dinamo. Vrea să-l transfere pe Constantin Budescu. Tamaş este şi el pe listă

Super lovitura pe care vrea să o dea noul patron al lui Dinamo. Vrea să-l transfere pe Constantin Budescu. Tamaş este şi el pe listă

Superliga

Comentarii

Pablo Cortacero ar fi interesat să-i transfere pe Constantin Budescu, dar şi pe Gabi Tamaş. Ar fi două lovituri importante reuşite de Dinamo pe piaţa transferurilor.

Dinamo are o nouă conducere, după ce Pablo Cortacero a preluat clubul de la Ionuţ Negoiţă şi pare pusă pe transferuri. Potrivit site-ului doardinamo.ro, noul patron al lui Dinamo vrea să-i transfere pe Constantin Budescu şi pe Gabi Tamaş.

Dinamo vrea să-i transfere pe Constantin Budescu şi Gabi Tamaş

În sezonul recent încheiat, Dinamo a suferit serios şi chiar a fost aproape de retrogradare. Semn că este nevoie de o restructurare masivă a lotului. Pablo Cortacero, pare la curent cu problemele de la Dinamo şi, în paralel cu negocierile pentru preluarea clubului, a lucrat şi la o listă de transferuri.
Potrivit doardinamo.ro, noua conducere din Ştefan cel Mare vrea să-i transfere pe Constantin Budescu şi Gabi Tamaş, doi dintre cei mai buni jucători din fotbalul românesc. 
Constantin Budescu este unul dintre cei mai valoroşi jucători ofensivi români şi mai are contract cu Astra până în 2021. Echipa giurgiuveană are mari probleme financiare şi ar putea renunţa la mijlocaşul de 31 de ani, dacă suma de transfer este interesantă pentru Ioan Niculae. În sezonul 2017-2018, Budescu a jucat pentru rivala FCSB. 
Gabi Tamaş este un alt nume interesant aflat pe lista de transferuri a lui Dinamo. Ajuns la 36 de ani, Gabi Tamaş este în continuare unul dintre cei mai valoroşi apărători centrali din România. În această vară a semnat cu U Cluj, dar cei de la Dinamo caută o soluţie pentru a-l transfera în Ştefan cel Mare. 
Ar fi cele mai tari transferuri din această vară şi cele mai răsunătoare făcute de Dinamo în ultimii ani. 

Afla mai multe despre: constantin budescu 

viewscnt
Articole similare