Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Super lovitură pentru Jay-Z. Un jucător de clasă din Premier League a semnat cu firma lui de management sportiv

Super lovitură pentru Jay-Z. Un jucător de clasă din Premier League a semnat cu firma lui de management sportiv
Comentarii

Internaţionalul belgian Romelu Lukaku, atacantul echipei engleze de fotbal Manchester United, este prima vedetă din Premier League care a semnat cu Roc Nation Sports, biroul de management al superstarului muzicii rap Jay-Z.

Lukaku s-a deplasat în Statele Unite, la începutul acestei săptămâni, pentru parafarea contractului cu RNS, filiala sportivă a societăţii de management creată de Jay-Z în urmă cu mai mulţi ani.

Rapper-ul şi producătorul american, soţul cunoscutei soliste Beyonce, este un mare amator de fotbal, iar printre clienţii săi se numără şi internaţionalul german Jerome Boateng, de la Bayern Munchen. Alte vedete ale sportului, printre care baschetbalistul Kevin Durant, fac parte din această familie.

Societatea lui Jay-Z va încerca să promoveze "marca" Romelu Lukaku în Statele Unite, aşa cum a făcut deja cu artiste precum Rihanna sau Shakira, precizează cotidianul "7 sur 7".

Fotbalistul belgian a avut mereu o slăbiciune pentru cultura şi sportivii americani. Fan al lui Kobe Bryant şi LeBron James, Lukaku urmăreşte în mod regulat meciurile din NBA. Luni, el a profitat de venirea la New York pentru a merge să vadă o partidă a echipei Brookyn Nets.

Afla mai multe despre: jay-zromeo lukakumanagement sportivimpresariatstatele unitemanchester united 

viewscnt
Articole similare