Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Super lovitură pregătită de Dinamo! Gabi Torje, aşteptat înapoi în Ştefan cel Mare

Super lovitură pregătită de Dinamo! Gabi Torje, aşteptat înapoi în Ştefan cel Mare
Comentarii

Dinamo a scăpat de interdicţia la transferuri şi încearcă se se întărească pe ultima sută de metri. Printre alţii, Gabi Torje este aşteptat înapoi în Ştefan cel Mare.

În cursul ultimelor zile, Iuliu Mureşan a dat o veste incredibilă fanilor. Dinamo a scăpat de interdicţia la transferuri, iar ”câinii” se pot întări, în sfârşit, pentru sezonul actual. Printre jucătorii doriţi în Ştefan cel Mare se numără şi Gabi Torje, fotbalist liber de contract.

Fostul ”câine” nu mai are echipă din aprilie, când s-a despărţit de Bandirmaspor, formaţia din divizia secundă turcă. La 10 ani de când plecase iniţial, deşi a mai fost împrumutat în 2018 în Ştefan cel Mare, Torje se pregăteşte de o revenire la Dinamo, anunţă Fanatik.

Super lovitură pregătită de Dinamo!

Ajuns în 2008 la Bucureşti, fostul internaţional român a petrecut trei ani la formaţia ”roş-albă”, înainte de a pleca în Italia. ”Câinii”, care l-au achiziţionat de la Timişoara pentru două milioane de euro, l-au dat mai departe, la Udinese, cu cinci milioane de euro, iar Torje era una dintre marile speranţe ale fotbalului românesc.

Însă, acesta nu a reuşit să confirme în Serie A, iar astfel a început voiajul său prin Europa. După plecarea din Italia, aripa dreaptă a mai jucat în Spania, Turcia, Rusia şi Grecia, pe lângă scurtul împrumut înapoi în Ştefan cel Mare, şi a reprezenatat zece echipe diferite.

Ajuns la 31 de ani şi pe final de carieră, Torje este dorit înapoi la Dinamo. Un tânăr de perspectivă cândva, care era să prindă Campionatul European din 2008 cu naţionala, fostul ”tricolor” mai este cotat la doar 350.000 de euro de transfermarkt.

Afla mai multe despre: dinamogabi torjetorje dinamo 

viewscnt
Articole similare