Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Super-Man, privit ca niciodată în Italia: ”Adversarii nu-i anticipează geniul. Implicare în ambele faze. O atitudine impecabilă”

Super-Man, privit ca niciodată în Italia: ”Adversarii nu-i anticipează geniul. Implicare în ambele faze. O atitudine impecabilă”

Fotbal

Comentarii

Dennis Man (25 de ani) se află în faţa celui mai bun sezon de când s-a transferat în Italia, la Parma.

Suporterii Parmei pot răsufla liniştiţi: aşteptarea a luat sfârşit! Dennis Man a devenit un jucător decisiv în acest sezon, iar echipa lor are o şansă uriaşă ca din sezonul viitor să evolueze în Serie A.

Italienii au decis: ”Dennis Man este decisiv!”

Parma este lider în Serie B, cu şase puncte peste locul 3 - care duce la barajul de promovare, ocupat în acest moment de Como, iar Dennis Man este cel mai bun marcator al echipei, cu opt reuşite.

Dennis Man s-a transfera la Parma în iarna lui 2021, de la FCSB, pentru 11.000.000 de euro. O sumă foarte mare şi pentru un club precum Parma. 

Din păcate, adaptarea a fost greoaie, iar Parma incapabilă să rămână în Serie A. Echipa picat în B, iar următoarele două sezoane nu au fost nici ele prea bune pentru formaţia de pe Ennio Tardini.

Aşadar, la al treilea sezon în Serie B, Dennis Man pare să fi ajuns la maturitatea necesară pentru a fi decisiv şi pentru a trage echipa după el în momentele critice. 

Lucru observat şi de către italieni, care, în sfârşit, au doar cuvinte de laudă la adresa internaţionalului român.

Dennis Man este un jucător decisiv? După aceste şase luni răspunsul s-a schimbat. Acum, Man face diferenţa. Asta ne spun, în primul rând, statisticile: 10 goluri şi 5 assist-uri în 18 prezenţe.

Cu totul altă poveste. Mişcările sale devin din ce în ce mai letale şi, mai ales, mai frecvente, iar adversarii nu par să-i anticipeze geniul. Driblinguri, pase decisive, goluri, tot ce are nevoie un jucător care evoluează pe poziţia sa.

Dar Dennis Man nu este doar atât: în acest an, am subliniat de mai multe ori implicarea sa în ambele faze ale jocului, spiritul său de sacrificiu şi, mai presus de toate, o atitudine impecabilă.

Niciodată nepăsător, întotdeauna proactiv şi, mai ales, dornic să facă diferenţa. Pentru că are tot ce-i trebuie să facă asta. După ani de aşteptare, în sfârşit, suporterii pot să se bucure. Celebrarea sa la galerie, cu mâna la ureche, imitând un telefon, îi face pe cei prezenţi pe Tardini să viseze.

Important este să nu i se urce la cap şi să nu-şi piardă acea foame: trebuie să demonstreze că este matur pentru a se menţine la acest nivel. Parma are nevoie de el: pentru că acum Dennis Man este decisiv”

Afla mai multe despre: dennis manparmaserie b 

viewscnt
Articole similare