Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Super ofertă la FCSB! Becali vrea să scape de cel mai bun jucător: ”Le dau o prăjitură şi o şampanie dacă-l cumpără ei!”

Super ofertă la FCSB! Becali vrea să scape de cel mai bun jucător: ”Le dau o prăjitură şi o şampanie dacă-l cumpără ei!”

Superliga

Comentarii

Gigi Becali spune că Alibec şi Budescu sunt pe picior de plecare, deoarece nu mai sunt doriţi de Vasile Geambazi - nepotul său - despre care spune că este noul patron de la FCSB. Reacţia vine după ce FCSB a pierdut cu 1-0 la Iaşi.

FCSB a pierdut surprinzător la Iaşi şi titlul pare acum un titlu tot mai îndepărtat. Gigi Becali l-a scos vinovat pe Constantin Budescu, despre care spune că strică atmosfera în vestiar şi nu este un ”războinic”. Drept urmare, este dispus să-l cedeze la CFR Cluj pentru 3 milioane - valoarea clauzei pe care atacantul de 29 de ani o are în contract. Omul de afaceri din Pipera susţine că decizia a fost luată de Vasile Geambazi, nepotul său, cel care s-ar ocupa acum de club.

”CFR Cluj să plătească clauza de reziliere de 3 milioane de euro şi să-l ia pe Budescu. Le dau şi prăjitură, o sticlă de şampanie. Îi dau lui Mureşan o sticlă de şampanie. Eu am vorbit cu Vasi (n.r. Vasile Geambazi) şi mi-a spus că Budescu şi Alibec, aştia care nu luptă, sunt «la revedere»". Vor juca Florinel Coman, Man, Nedelcu. Vrea să construiască o echipă cu relaţii de joc. Dacă Dică ia campionatul, Vasi nu-l poate da afară, aşa am promis”, a declarat Gigi Becali la Pro X.

Becali, aproape de o nouă gafă

Deşi a fost cel mai bun jucător din acest sezon, Constantin Budescu a fost schimbat în ultimele meciuri fie la pauză, fie în repriza a doua. Aproape de fiecare dată, calitatea jocului în ofensivă a scăzut. La fel s-a întâmplat şi cu CSM Poli Iaşi. Însă Gigi Becali este dispus să se despartă de cel mai eficient jucător pe care FCSB îl are în lot. Cifrele confirmă acest lucru.

În campionat, Budescu a jucat în 24 de meciuri, a marcat de 11 ori şi a dat 9 pase de gol. Asta înseamnă că a contribuit la nu mai puţin de 20 de goluri. FCSB a marcat 64 de goluri în acest sezon de Liga 1, ceea ce înseamnă că Budescu a contribuit la aproape o treime dintre ele. Niciun alt jucător de la FCSB n-a mai reuşit un asemenea procentaj. Practic, execuţiile lui Budescu au adus-o pe FCSB în situaţia în care se bate pentru titlu până în ultima etapă.

 

Afla mai multe despre: gigi becaliconstantin budesculiga 1fcsbcfr cluj 

viewscnt
Articole similare