Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Super performanţă reuşită de Mbappe în Champions League! Ce record deţinut de Messi a doborât francezul în urma dublei marcate cu Brugge. VIDEO cu golurile

Super performanţă reuşită de Mbappe în Champions League! Ce record deţinut de Messi a doborât francezul în urma dublei marcate cu Brugge. VIDEO cu golurile
Comentarii

Kylian Mbappe a devenit cel mai tânăr fotbalist din istorie ce a marcat peste 30 de goluri în Champions League, în urma dublei reuşite cu Brugge

Kylian Mbappe este considerat unul dintre cei mai valoroşi tineri jucători din lume de aproape cinci ani. Deşi este titular la cel mai înalt nivel încă din 2016, francezul încă are doar 22 de ani.

Fostul fotbalist al lui AS Monaco a devenit al doilea cel mai scump jucător din istorie după transferul său la PSG, iar suma plătită de parizieni, deşi incredibil de mare, a meritat.

În 192 de partide pentru vicecampioana Franţei, Mbappe a reuşit să marcheze 141 de goluri şi să ofere 74 de pase decisive, iar, după meciul cu Brugge, şi-a mai adăugat două reuşite în cont.

Super performanţă reuşită de Mbappe în Champions League

Cu dubla marcată împotriva belgienilor, Kylian Mbappe a reuşit să atingă o bornă impresionantă, de 31 de goluri în Champions League.

Mai mult, francezul a devenit cel mai tânăr jucător ce a atins peste 30 de goluri în competiţie, la 22 de ani şi 352 de zile, doborând recordul lui Messi, care avea 23 de ani şi 131 de zile când a atins borna.

Cei doi se aflau împreună pe teren atunci când Mbappe a doborât recordul argentinianului, însă este foarte probabil ca cei doi să prindă doar acest sezon împreună.

Contractul starului Franţei şi al PSG-ului va expira la finalul anului, iar Mbappe pare decis să plece de pe Parc des Princes, cea mai probabilă destinaţie fiind Real Madrid, echipa pe care o susţinea în copilărie.

Golurile marcate de Mbappe

Afla mai multe despre: kylian mbappe 

viewscnt
Articole similare