Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Super propunerea pentru Valentin Mihăilă a fost confirmată: ”A primit o frumoasă ofertă”

Super propunerea pentru Valentin Mihăilă a fost confirmată: ”A primit o frumoasă ofertă”

Stranieri

Comentarii

Valentin Mihăilă a primit o super ofertă de la o echipă din Serie A.

În vârstă de 21 de ani, Valentin Mihăilă este foarte apreciat la Parma, dar nu numai.

Deşi nu şi-a atins potenţialul din cauza deselor probleme medicale, atacantul român a primit o super ofertă din Serie A.

Super ofertă pentru Valentin Mihăilă. Giovanni Becali: ”Au oferit cât dorea Parma”

Situaţia lui Valentin Mihăilă la Parma este mult mai bună decât cea a lui Dennis Man. Dacă fostul atacant al FCSB-ului prinde tot mai rar echipa şi îşi doreşte să plece, Mihăilă şi-a concentrat atenţia pe echipa la care este legitimat.

Din păcate pentru el, problemele medicale l-au împiedicat să atingă o formă excelentă. Cu toate acestea, în acest sezon are 12 apariţii pentru Parma, în Serie B, două goluri şi un assist.

Mai mult, Valentin Mihăilă a devenit un jucător interesant şi pentru echipele din Serie A. În plus, este un jucător foarte apreciat de şefii Parmei.

Giovanni Becali a dezvăluit că Valentin Mihăilă a primit o ”ofertă frumoasă” de la Sassuolo, împrumut cu opţiune pentru transferul definitiv.

Suma de transfer îndeplinea dorinţele şefilor de la Parma. Cu toate acestea, oficialii clubului ”galben-albastru” au decis să-l păstreze:

”Mihăilă rămâne la Parma. Mihăilă a avut o frumoasă ofertă de împrumut la Sassuolo şi cu opţiune de cât voiau Parma, de 10-11-12 milioane. Şi Parma a refuzat orice contact cu Sassuolo”, a declarat Giovanni Becali.

Valentin Mihăilă a fost transferat de Parma la începutul sezonului trecut, de la Universitatea Craiova. Parma era atunci în Serie A şi a achitat în schimbul acestui transfer nu mai puţin de 8,5 milioane de euro.

Valentin Mihăilă a devenit astfel cel mai scump jucător vândut vreodată de Universitatea Craiova, record ce până atunci i-a aparţinut lui Alex Mitriţă, plecat la New York City în schimbul a 8 milioane de euro.

Afla mai multe despre: mihaila 

viewscnt
Articole similare