Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Super rally, în premieră pe străzile din Deva

Super rally, în premieră pe străzile din Deva

Sporturi cu motor

Comentarii

Peste 30 de piloţi din România, Bulgaria şi Italia iau startul sâmbătă dimineaţă în prima etapă a Campionatului Naţional de Super Rally powered by Superbet, care se desfăşoară pe circuit stradal în centrul municipiului Deva.

Este pentru prima oară când competiţia organizată de Mihai Leu ajunge în judeţul său natal. “Sunt onorat că pot organiza chiar prima etapă din acest an chiar la Deva. Va fi un traseu spectaculos şi sunt convins că vom avea un start excelent. M-am bucurat să văd şi toţi oamenii cu măşti la prezentare”, a declarat Mihai Leu.

Acesta va pilota, în cadrul etapei, un Ferrari 458 Challenge, cu care a şi devenit campion naţional de viteză în coastă în 2019. Leu i-a făcut o surpriză unei spectatoare, iar sâmbătă va sta în dreapta lui pe una dintre manşe.

La evenimentul organizat în parteneriat cu Primăria Deva vor mai fi prezenţi Dani Oţil, cu un prototip Radical, campionul de raliuri Vali Porcişteanu, dar şi Costel Căşuneanu, câştigător al sezonului 2019 la super rally.



Cursa se va desfăşura într-o singură zi, sâmbătă, urmând ca prima parte să fie dedicate antrenamentelor, iar a doua pentru manşele de concurs.

 

Afla mai multe despre: super rallydeva 

viewscnt
Articole similare