Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Super reportaj cu Dragana Cvijic. Joacă la CSM Bucureşti, dar a vrut să se facă fotbalistă şi acum stă cu ochii pe Cristiano Ronaldo

Super reportaj cu Dragana Cvijic. Joacă la CSM Bucureşti, dar a vrut să se facă fotbalistă şi acum stă cu ochii pe Cristiano Ronaldo

Handbal

Comentarii

Dragana Cvijic joacă handbal, la CSM Bucureşti, dar este îndrăgostită şi de fotbal. Spune că ar fi vrut să se facă fotbalistă, mama ei n-a fost de acord şi s-a îndreptat înspre handbal.

Dragana Cvijic este una dintre jucătoarele importante de la CSM Bucureşti. Totuşi, handbalista în vârstă de 28 de ani ar fi putut avea alt traseu în carieră: ”Când eram mică acesta a fost visul meu, să devin jucătoare de fotbal. Dar mama mea l-a oprit. Singurul sport din oraşul meu era hanbalul şi a trebuit să mă antrenez asta. N-am avut mai multe sporturi din care să aleg şi, ca să fiu sinceră, nici nu ştiam ce este handbalul. Tata a venit la mine şi m-a întrebat dacă vreau să fac antrenamente de handbal. Şi am spus da, dar m-am dus la antrenament şi nu ştiam ce înseamnă, ce trebuia să fac acolo, dacă îmi trebuie încălţări anume sau nu. Dar prima mea întrebare a fost dacă este ceva cu mingea sau fără. Şi mi-a spus că e cu mingea. Atunci am spus că o să încerc. Acesta este un sport pentru mine”, a povestit Dragana pentru Telekom Sport.

Deşi a ajuns să joace handbal la cel mai înalt nivel, Dragana se uită în continuare cu mare interes la fotbal. Echipele sale favorite sunt Steaua Roşie Belgrad şi Real Madrid, dar o urmăreşte şi pe Juventus, deoarece este o mare admiratoare a lui Cristiano Ronaldo: ”Ehipa mea preferată de fotbal este Steaua Roşie Belgrad, poate ştiţi că au câştigat împotriva lui Liverpool. A doua este Real Madrid. Aceste două echipe erau visul meu când eram copil, mi-aş fi dorit să joc acolo. Iar ca fotbalist primul este Zinedine Zidane şi acum este Cristiano Ronaldo. (n.r. Deci eşti la curent cu tot ce se întâmplă în fotbal.) Da. Îmi place fotbalul şi îl urmăresc. Acuma îmi place şi Juventus, pentru că Ronaldo este acolo şi mă uit şi la meciurile lor, dar Real Madrid rămâne preferata mea, chiar dacă Ronaldo nu mai e acolo şi nici Zinedine Zidane”.

Dragana Cvijic spune că se simte foarte bine în România, deoarece sunt foarte multe asemănări cu ţara natală: ”Îmi place în România. E la fel ca în Serbia. Mâncarea e extraordinară. Restaurantele sunt la fel. Îmi pare rău că nu este câinele meci aici. Când este aici ies cu el în acest parc uriaş. Ne plimbăm pe aici şi chiar îmi place. Asta îmi place cel mai mult. Să mă plimb cu câinele. Sau mă joc cu cel mic. Cu fiul Barabarei. Este uimitor, are 7 ani şi mă învaţă în fiecare zi ceva nou”.

Afla mai multe despre: dragana cvijiccsm bucurestihandbal 

viewscnt
Articole similare