Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

SUPER REPORTAJ cu fraţii Jaadi de la Dinamo: ”E prima dată când jucăm împreună / Milan, Liverpool şi Inter s-au interesat de mine”

SUPER REPORTAJ cu fraţii Jaadi de la Dinamo: ”E prima dată când jucăm împreună / Milan, Liverpool şi Inter s-au interesat de mine”

Superliga

Comentarii

În Ştefan cel Mare se continuă tradiţia fraţilor care îmbracă tricoul alb-roşu. Patru perechi de fraţi au făcut istorie la Dinamo, iar cei mai cunoscuţi sunt cei din familia Nunweiller: Ion, Lică şi Radu. În prezent, Reda şi Nabil Jaadi joacă împreună pentru echipa lui Mircea Rednic. Fotbalul este sfânt în familia Jaadi şi asta o dezvăluie chiar Reda, care a devenit jucător profesionist la Standard Liege. La Dinamo a ajuns de la echipa lui Boloni, Atwerp.

”Tatăl meu, fraţii, de fapt toată familia, inclusiv unchii mei, toată lumea a visat numai fotbal. Tatăl meu a ajuns să joace până în Liga a 2-a, era fundaş. Dar la noi toată lumea a jucat fotbal. În afară de Nabil mai am încă doi fraţi care joacă fotbal. Eu sunt cel mai mare dintre băieţi. Suntem 7, o familie mare”, spune Reda Jaadi.

Fratele Nabil, legitimat şi el la Dinamo, este mai mic cu un an decât Reda, iar fotbalul l-a învăţat la Academia lui Anderlecht: ”La 16 ani am semnat primul meu contract de jucător profesionist, am rămas acolo un an, un an şi jumătate după care clubul m-a vândut în Italia, la Udinese iar după Udinese am schimbat o grămadă de echipe. Am jucat în Spania, în Portugalia, în Grecia. Am jucat câte un pic peste tot. Am jucat toţi fraţii împreună la turnee, la meciuri când jucam 5 contra 5. Jucam alături de ceilalţi 4 fraţi ai mei în echipă. Am fost considerat drept un adevărat talent în Europa dar apoi în destinul meu au intervenit alte lucruri, am tot încercat să revin”.

Considerat unul dintre cei mai promiţători tineri din Europa, Nabil a trezit interesul unor cluburi de renume: ”Este adevărat, au fost cluburi mari care m-au dorit, dar au intervenit anumite lucruri şi nu am putut semna cu niciunul dintre cluburi. Am ajuns la Udinese, care este la fel, un club mare. Dar a existat interes pentru mine din partea lui Milan, Liverpool, Inter. Am fost aproape de a semna, dar transferul nu s-a concretizat şi am semnat pe 5 ani cu Udinese”.

Cei doi fraţi au jucat împreună în partida disputată de Dinamo cu Chiajna, scor 2-1 iar sentimentul a fost unul cu totul şi cu totul deosebit: ”Este prima dată când joc alături de el. Nu mi-aş fi imaginat niciodată asta. Sincer, nu m-aş fi gândit, mai ales că totul s-a derulat rapid. Este un vis devenit realitate. Fratele meu joacă la aceeaşi echipă cu mine. Nu m-aş fi gândit, poate doar undeva spre finalul carierei. Dar asta este viaţa. Iar ce se întâmplă este ceva fantastic”, mărturiseşte Reda Jaadi.

”Locuim împreună, ne este bine împreună şi asta nu ne deranjează pe niciunul. Mergem împreună acasă, suntem o familie. Cineva trebuie să gătească, cineva să spele vasele. Cum e? El este fata în casă. Nu, fiecare face câte ceva. Găteşte şi el, o fac şi eu, facem amândoi tot ce se poate”, spune Nabil Jaadi.

”Acasă avem o singură problemă. Când Real Madrid joacă împotriva Barcelonei. Avem două mari probleme: Real Madrid şi Barcelona”, se amuză Reda Jaadi.

Reporter: Cum a fost să vedeţi El Clasico împreună? ”Am văzut împreună, dar trebuie să recunoaştem că în ultima perioadă Barcelona a fost cea mai tare”, recunoaşte Nabil Jaadi.

”S-a întors Zidane, nu mai avem niciun stres. Ca şi cu revenirea lui Rednic la Dinamo. Niciun stres. S-a întors Zidane, gata cu stresul”, afirmă Reda Jaadi, plin de optimism.

Cei doi fraţi se pliază perfect logo-ului dinamoviştilor: câinii roşii. Aiko este cel mai bun prieten al lui Reda: ”Este câinele meu. L-am luat din Belgia. De fapt, am doi câini. (Unde este celălalt?) Mai am un Pitbull. (Şi unde este?) În Belgia. Îmi este mai uşor să am grijă doar de unul, decât de amândoi. Pentru că sunt singur. (Dar îl ai pe fratele tău...) Nu, el nu iubeşte câinii”.

Afla mai multe despre: reda jaadinabil jaadi 

viewscnt
Articole similare