Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Super-show în NHL, în primele partide din turul al doilea al playoff-ului, faza semifinalelor de conferinţe

Super-show în NHL, în primele partide din turul al doilea al playoff-ului, faza semifinalelor de conferinţe

Hochei pe gheață

Comentarii

În direct la Telekom Sport, campionii Pittsburgh Penguins au revenit de la 0-2 şi au câştigat pe terenul marilor rivali Washington Capitals, iar în Las Vegas gazdele au făcut spectacol şi pe gheaţă şi în tribune şi i-au măcelărit pe San Jose Sharks cu un incredibil 7-0!

În capitala Statelor Unite, noul episod în rivalitatea dintre Sidney Crosby şi Alex Ovechkin părea să decurgă în favoarea rusului. Căpitanul lui Washinton avea deja un gol şi o pasă decisivă, atinsese borna de 100 de puncte în playoff în carieră, iar echipa sa conducea cu 2-0 la începutul reprizei a treia.

Penguins au răspuns, însă, în manieră de mare echipă: linia 1 s-a întrecut în goluri şi pase decisive, Crosby, Guentzel şi Hornqvist au marcat fiecare în mai puţin de 5 minute şi primul meci din semifinala Estului s-a încheiat cu victoria oaspeţilor, în rândul cărora portarul Matt Murray a fost eroul meciului, cu 32 de şuturi parate.

În al doilea meci al dimineţii transmis în direct la Telekom Sport, scenariul Cenuşăresei din Las Vegas ajunsă în playoff la primul său sezon în NHL a continuat cu un nou capitol, desprins parcă dintr-o poveste.

După ce trecuseră de LA Kings cu 4-0 în primul tur, Golden Knights au avut un început de meci formidabil împotriva altei rivale californiene, San Jose Sharks. Gazdele au marcat la fiecare ocazie din prima repriză, aveau 4-0 pe tabelă după primele 7 şuturi pe poartă şi au terminat meciul cu un zdrobitor 7-0, împotriva unor adversari care şi-au pierdut cumpătul şi au totalizat 31 de minute de eliminare.

Şi tot ca la prima partidă, principalul erou al învingătorilor a fost declarat, totuşi, portarul! Marc-Andre Fleury a apărat toate cele 33 de şuturi trimise pe poarta sa, a ajuns la 5 victorii consecutive în această ediţie de playoff (dintre care 3 au fost shut-out) şi a ajuns la un singur succes de locul 10 în clasamentul all-time al portarilor din NHL.

 

Afla mai multe despre: washingtonpittsburghlas vegassan josetelekom sportnhlhochei 

viewscnt
Articole similare