Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Super transfer făcut de Napoli. L-a luat pe jucătorul care a răpus Germania la Mondial. Anunţul făcut de italieni

Super transfer făcut de Napoli. L-a luat pe jucătorul care a răpus Germania la Mondial. Anunţul făcut de italieni

Serie A

Comentarii

Unul dintre cei mai râvniţi jucători din Europa, dorit de echipe uriaşe precum PSG, Chelsea sau Liverpool, va ajunge în cele din urmă la Napoli. Italieni au făcut sâmbătă anunţul.

Hirving Lozano, în vârstă de 23 de ani, este unul dintre cele mai mari produse de export ale Mexicului. Legitimat la PSV Eindhoven din iunie 2017, micuţul jucător de bandă stânga a avut pur şi simplu o explozie de formă după Campionatul Mondial din Rusia. Acolo a fost cel care a marcat singurul gol al meciului Mexic - Germania, care s-a dovedit a fi decisiv în eliminarea fostei campioane mondiale încă din grupe. 

Formă bună a continuat şi în grupele UEFA Champions League, acolo unde Lozano a înscris şi împotriva lui Tottenham, care a ajuns, momentan, până în semifinalele competiţiei. 

  • 17 goluri şi 11 assist-uri are Lozano în acest sezon de Eredivisie
  • 34 de selecţii şi opt goluri are în naţionala Mexicului 
  • Opt milioane de euro a plătit PSV celor de la Pachuca în schimbului jucătorului

40 de milioane de euro este suma pe care o plăteşe Napoli celor de la PSV, potrivit cotidianului italian Corriere dello Sport. Aceeaşi sursă anunţă că jucătorul va semna un contract valabil pe cinci sezoane. Echipa antrenată de Carlo Ancelotti îl curtează de ceva vreme pe mexican şi în cele din urmă au atins pretenţiile financiare ale olandezilor de la PSV. 

 

Afla mai multe despre: hirving lozanonapolitransfer 

viewscnt
Articole similare