Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Super transfer la Craiova! Universitatea dă lovitura aşteptată de fani în cursa pentru titlu

Super transfer la Craiova! Universitatea dă lovitura aşteptată de fani în cursa pentru titlugalerie foto

Fotbal

Comentarii

Universitatea Craiova "a pus ochii" pe un portar de echipă naţională, cotat la 1 milion de euro. Este vorba de suedezul Isak Petterson (23 de ani), ultima dată la Norrkoping.

Chiar dacă îl are sub contract pe italianul Mirko Pigliacelli, până în vara anului 2022, iar evoluţiile sale sunt solide, oficialii celor de la Universitataea Craiova încearcă să-i creeze acestuia o concurenţă pe măsură.

Potrivit GSP,  oltenii vor încerca să-l transfere pe suedezul Isak Petterson, considerat viitorul portar al naţionalei mari, acolo unde a debutat deja. Fotbalistul a rămas liber de contract după trei ani la Norrkoping, unde a apărat toate cele 90 de partide de campionat. Meciurile bune l-au propulsat la echipa naţională şi i-au format o cotă de 1 milion de euro, conform Transfermarkt.de.

Super transfer la Craiova! Universitatea dă lovitura aşteptată de fani în cursa pentru titlu

Se pare că suedezul solicită cel puţin 150.000 de euro pe sezon la Craiova, lucru care n-ar fi chiar atât de greu de îndeplinit. Practic, ar câştiga o sumă asemănătoare cu cea pe care o primeşte Dan Nistor, aproximativ 13-14.000 de euro pe lună.

Dacă semnează cu Craiova, Petterson poate deveni unul dintre cei mai scunzi portari din Liga 1, măsurând doar 1,81 m. Pentru moment, topul este completat de Florin Iacob (UTA Arad)  - 1,80 m, Roland Niczuly (Sepsi) - 1,81 m,  Mirko Pigliacelli (Craiova) - 1,84 m şi David Lazar (Astra) - 1.84.

Juan Camara, dorit şi el la Craiova

Nu este singurul jucător dorit de olteni. Fotbalistul spaniol, Juan Camara, pare din ce în ce mai aproape de un transfer în Bănie. Ibericul a lăsat o impresie bună în prima parte a sezonului în care a evoluat pentru Dinamo, dar problemele financiare ale grupării din Ştefan cel Mare îl pot ajuta pe fotbalist să ajungă sub comanda lui Corneliu Papură.

Camara este decisă să plece la Craiova, iar din informaţiile Telekom Sport, clubul polonez de care aparţine jucătorul, şi-a dat deja acordul pentru ca mutarea să se poată perfecta. Camara este sub contract cu Jagiellonia şi este doar împrumutat în Ştefan cel Mare.

Fotbalistul îşi aşteaptă drepturile financiare restante. Daca nu-i vor fi livrate până pe 7 ianuarie, Juan Camara va pleca de la Dinamo şi o va face, cel mai probabil, în direcţia Craiova.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare