Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Super transfer pentru Răzvan Lucescu. Al Hilal a luat un fost golgheter al Europa League, care a jucat pentru Villarreal, Atletico, Sevilla, Valencia şi Sporting

Super transfer pentru Răzvan Lucescu. Al Hilal a luat un fost golgheter al Europa League, care a jucat pentru Villarreal, Atletico, Sevilla, Valencia şi Sporting

Stranieri

Comentarii

Al Hilal a reuşit o adevărată lovitură pe piaţa transferurilor după ce a reuşit să-l aducă pe Luciano Vetto, un atacant de 26 de ani care vine de la Sporting Lisabona. În 2015, Atletico Madrid plătea 20 de milioane de euro pentru transferul lui Vietto de la Villarreal.

Răzvan Lucescu va avea sub comandă încă un jucător de mare valoare. Al Hilal l-a prezentat oficial pe Luciano Vetto, pentru care arabii au plătit 7 milioane de euro. Vetto a fost considerat o mare speranţă a fotbalului argentinian.

Super lovitură pentru Al Hilal pe piaţa transferurilor

Luciano Vetto, fostul golgheter din Europa League în sezonul 2014-2015, a decis să se transfere la arabi, deşi are doar 26 de ani. Atacantul argentinian a jucat în ultimul an la Sporting Lisabona, care în 2019 a plătit 7,5 milioane de euro pentru transferul de la Atletico Madrid. Vetto a marcat însă doar cinci goluri la Sporting, în sezonul trecut şi portughezii au fost de acord să-l lase să plece.

Însă Luciano Vetto are un CV impresionant. Format de Racing Club, din Argentina, el a ajuns în 2014 la Villarreal, care a plătit atunci 5,5 milioane de euro pentru transferul său. După un sezon excelent la Villarreal, în care a ieşit şi golgheter în Europa League, s-a transferat la Atletico Madrid, care a plătit 20 de milioane de euro.

Luciano Vetto n-a reuşit să se adapteze însă stilului impus de Diego Simeone şi a fost pe rând împrumutat la FC Sevilla, Valencia şi Fulham, apoi a fost cedat definitiv la Sporting Lisabona. 

Luciano Vetto joacă atacant, dar poate evoluat şi mijlocaş ofensiv sau ”aripă” stânga. În prezent este cotat la 7 milioane de euro. 

Afla mai multe despre: al hilal 

viewscnt
Articole similare