Experiențe împreună.
You are here:

Super transferul făcut de Anamaria Prodan. Este cea mai tare mutare pe care a făcut-o în cariera de impresar: ”A fost top!” EXCLUSIV

Super transferul făcut de Anamaria Prodan. Este cea mai tare mutare pe care a făcut-o în cariera de impresar: ”A fost top!” EXCLUSIV

Top Interviuri

Comentarii

Anamaria Prodan a dezvăluit care a fost cel mai tare transfer pe care l-a făcut în cariera de impresar. Este vorba despre Nicolae Stanciu, un super transfer care a ajutat-o să doboare recordurile din România, Belgia şi Cehia.

Anamaria Prodan este printre cei mai activi impresari români, cu foarte mulţi jucători sub contract. Însă Anamaria Prodan are un preferat. Este vorba despre Nicolae Stanciu, pe care îl consideră cel mai tare transfer din cariera sa de impresar. De altfel, mijlocaşul român a prins câteva super transferuri.

Super transferul pe care l-a făcut Anamaria Prodan: ”De-aia am intrat în istoria Cehiei, României şi Belgiei”

Unul dintre jucătorii pe care Anamaria Prodan îi are sub contract este Nicolae Stanciu. Impresara se mândreşte că a reuşit cu Stanciu să doboare câteva recorduri în nu mai puţin de trei ţări: România, Belgia şi Cechia: ”(Cel mai important transfer?) Stanciu, toate transferurile sunt la fel de importante, dar el a fost top, d-asta am intrat în istoria Cehiei, României şi a Belgiei, cu cel mai mare transfer din punct de vedere financiar”, a spus Anamaria Prodan pentru Telekom Sport. De precizat că Anamaria Prodan percepe un comision de 10% pentru fiecare transfer pe care-l realizează. 

Nicolae Stanciu, super transferul reuşit de Anamaria Prodan. Ce recorduri a doborât

Primul super transfer pe care l-a prins Nicolae Stanciu a fost de la FCSB la Anderlecht, în vara lui 2016. Atunci, echipa belgiană a plătit nu mai puţin de 9,7 milioane de euro. Nicolae Stanciu a devenit la acel moment cel mai scump jucător cumpărat vreodată de o echipă din Belgia. Între timp, recordul i-a fost doborât de transferul lui Zinho Vanheusden, pentru care Standard Liege a plătit 11,7 milioane de euro. În acelaşi timp, Nicolae Stanciu a stabilit un record şi în România: cel mai scump jucător plecat vreodată din Liga 1.
Al doilea super transfer pe care Nicolae Stanciu l-a prins a fost de la Anderlecht la Sparta Praga, în ianuarie 2018. Sparta Praga a plătit atunci 3,75 milioane de euro şi a devenit astfel cel mai costisitor transfer făcut vreodată de o echipă din Cehia. Ulterior, Stanciu a fost vândut la Al Ahli, care a plătit 10 milioane de euro. Internaţionalul român a revenit în Cehia şi şi-a doborât propriul record, după ce Slavia Praga a plătit 4 milioane de euro pentru transferul său de la Al Ahli. 
 

viewscnt
Articole similare
"Am vazut cele mai bune fete din viata mea in inchisoarea lui." Intalnirea dintre...