Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Super transferul lui Ianis Hagi prinde contur. Marca scrie despre începerea negocierilor: suma pentru care se poate face mutarea

Super transferul lui Ianis Hagi prinde contur. Marca scrie despre începerea negocierilor: suma pentru care se poate face mutarea
Comentarii

Informaţia că Ianis Hagi ar putea reveni în Italia, în vară, a ajuns şi în presa spaniolă, fiind preluată de prestigiosul cotidian Marca.

Într-un articol intitulat "Piaţa de transferuri nu se opreşte: 10 nume ale zilei", Marca trece în revistă cele mai importante ştiri privind transferurile, iar Ianis Hagi face parte dintr-o galerie selectă, alături de Zlatan Ibrahimovic, Nelson Semedo, Gabriel Jesus sau Manuel Neuer.

"Viitorul lui Ianis Hagi poate fi în Italia"

"Viitorul lui Ianis Hagi poate fi în Italia. Ianis Hagi ar putea schimba liga Scoţiei pentru Serie A. Fiul legendarului Gheorghe Hagi joacă sub formă de împrumut la Rangers de la Genk, care deja ar negocia transferul cu Lazio. Potrivit Corriere dello Sport, operaţiunea s-ar putea încheia pentru o sumă cuprinsă între cinci şi şase milioane de euro", scriu cei de la Marca.

Pe lângă posibilul transfer al lui Ianis în Serie A, Marca mai scrie despre faptul că Nelson Semedo de la Barcelona este dorit de Inter, despre informaţia că Gabriel Jesus (Manchester City) este considerat drept înlocuitorul ideal pentru Gonzalo Higuain la Juventus, despre faptul că Zlatan Ibrahimovic nu vrea să plece de la AC Milan sau despre ştirea că Manuel Neuer nu a ajuns încă la un acord cu Bayern Munchen pentru prelungirea contractului.

Afla mai multe despre: ianis 

viewscnt
Articole similare