Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Super transferul pe care Fenerbahce vrea să îl facă. Turcii visează la starul lui Real Madrid

Super transferul pe care Fenerbahce vrea să îl facă. Turcii visează la starul lui Real Madrid

Real Madrid

Comentarii

Fenerbahce a pregătit o ofertă pentru Eden Hazard. Belgianul ar putea pleca sub formă de împrumut la echipa din Turcia, pentru o perioadă de 6 luni.

Transferul la care visează Fenerbahce

În urma evoluţiilor slabe pe care le are la Real Madrid, Eden Hazard este pe lista celor de la Fenerbahce. Turcii înaintează o ofertă prin care l-ar împrumuta pe fotbalistul belgian pentru o perioadă de doar 6 luni. Oferta vine în ajutorul lui Hazard, care îşi va putea reactiva cariera, dacă va avea evoluţii bune în Super Lig.

Potrivit celor de la Ajansspor, cei de la Fener ţin foarte mult să îl aducă pe Hazard în Turcia, iar aceştia au în plan de a face cu belgianul ceea ce vor să realizeze şi cu Mesut Ozil, pe care l-au scăpat de Arsenal pentru a-şi putea reveni la o formă mai bună.

Fostul preşedinte al clubului, Hasan Cetinkaya, a dezvăluit că el şi Hazard sunt prieteni, iar belgianul şi-ar fi exprimat dorinţa de a juca pentru Fenerbahce.

"Hazard este un vechi prieten şi un prieten de-al meu. Îl ştiu de la 15-16 ani. La acea vreme, juca la Lille.

"A avut o mare simpatie pentru Fenerbahçe. Are un cuvânt şi pentru mine. A spus: "Hasan, voi juca într-o zi la Fenerbahçe." Nu ştim când se va întâmpla asta.

"Avea 16 ani când juca la Lille şi am urmărit meciul cu PSG. Era evident chiar şi la acea vârstă. La momentul în care am vorbit, erau Eden Hazard, Gervinho şi Sow. Am putut să îl obţinem doar pe Sow de acolo. 

"La Eden Hazard, am intrat într-o altă dimensiune. A primit oferte de la cele mai importante cluburi din Europa. El a fost unul dintre cele mai mari talente ale Europei. Timpul ne va spune că Hazard va purta tricoul Fenerbahçe într-o zi.", a declarat Hasan Cetinkaya pentru Ajansspor.

Eden Hazard este evaluat la doar 50 milioane de euro, potrivit celor de la transfermarkt. La Real Madrid, belgianul a reuşit să marcheze doar de trei ori în 32 de apariţii.

Afla mai multe despre: fenerbahce real madrid eden hazard 

viewscnt
Articole similare