Experiențe împreună.
You are here:

Super transferul pe care l-a făcut Universitatea Craiova. Gigi Becali l-a refuzat în urmă cu doi ani şi acum îl regretă

Super transferul pe care l-a făcut Universitatea Craiova. Gigi Becali l-a refuzat în urmă cu doi ani şi acum îl regretă

Liga 1

Comentarii

Şefii Universităţii Craiova au arătat din nou inspiraţie atunci când au decis să-l transfere pe Elvir Koljic.

Atacantul de 25 de ani înscrie constant şi este unul dintre cei mai buni atacanţi din Liga 1. Interesant este că, în vara lui 2018, Elvir Koljic a fost refuzat de FCSB.

Elvir Koljic, super transferul făcut de Craiova. Cum a fost refuzat de Gigi Becali

Înainte să vină în Liga 1, Elvir Koljic făcea spectacol în campionatul Bosniei, unde era golgheterul lui FK Kupa. Atacantul bosniac îşi dorea însă un transfer în străinătate şi în vara lui 2018 a fost propus la FCSB. Gigi Becali l-a refuzat însă şi, ulterior, Nicolae Dică a explicat motivul pentru care Koljic n-a fost transferat la FCSB. 
”Nu regret, îl aveam şi pe Gnohere şi îi era foarte greu să joace înaintea lui 'Bizo'. Cei de la Craiova au făcut această alegere, se pare că este un transfer bun”, a spus Nicola Dică, într-un interviu acordat pentru Telekom Sport, în octombrie 2018. 
FCSB avea nevoie de un atacant în acea vară, care să-i creeze concurenţă lui Harlem Gnohere, dar Gigi Becali a preferat să-l transfere pe Raul Rusescu, cel care a venit liber de contract. Rusescu a dezamăgit însă şi a plecat la finalul acelui sezon. 

Koljic, un super transfer reuşit de Craiova. De ce are Gigi Becali motive să-l regrete

Atacantul bosniac a avut impact încă din primele meciuri la Craiova. Koljic a avut o medie de aproximativ un gol pe meci, dar, din păcate s-a accidentat grav şi a lipsit aproape jumătate de an. Koljic a revenit, şi-a reintrat în formă, dar în octombrie 2019 s-a accidentat din nou şi a lipsit trei luni. 
Acum, Elvir Koljic a scăpat de problemele medicale şi arată o formă senzaţională. În acest sezon, atacantul de 25 de ani a avut 5 apariţii şi a marcat 5 goluri, adică o medie de un gol pe meci. Koljic este şi lider în clasamentul golgheterilor din Liga 1, alături de Dennis Man, fiecare cu câte 5 goluri marcate. 
În plus, forma foarte bună de la Craiova l-a readus la echipa naţională a Bosniei, unde a început să fie o prezenţă constantă. Cifrele lui de la Craiova sunt excelente: 44 de apariţii în total, 25 de goluri şi 7 assist-uri.
Şi cota pe transfermarkt.com i-a explodat odată cu transferul la Craiova. Dacă în vara lui 2018 valora 700.000 de euro, acum este cotat la 1,8 milioane de euro şi este în continuă creştere.

450.000 de euro a plătit Craiova pentru transferul lui Elvir Koljic. Acum, Gigi Becali are motive să regrete că n-a plătit aceşti bani pentru transferul său. 

viewscnt
Articole similare
EXCLUSIV Radu Mihaiu, primarul de la Sectorul 2: "Sa vedem cati bani putem aloca pentru...