Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

SUPERBOWL de poveste. Patriots pentru a opta oară în marea finală. Show-ul este EXCLUSIV la Telekom Sport

SUPERBOWL de poveste. Patriots pentru a opta oară în marea finală. Show-ul este EXCLUSIV la Telekom Sport

NFL

Comentarii

Campioana din NFL îşi va apăra trofeul în acest an. New England Patriots va juca Super Bowl-ul contra celor de la Philadelphia Eagles. Echipa lui Tom Brady a avut emoţii mari în finala AFC cu Jaguars. Eagles, în schimb, a demolat-o pe Minnesota Vikings

New England a jucat pe teren propriu finala conferinţei cu Jacksonville Jaguars. A fost un meci început prost de Patriots. Surpriza din acest sezon, Jaguars, a punctat destul de repede şi a condus până aproape de final. Avea 20 la 10 la începutul sfertului patru, dar Tom Brady a făcut diferenţa. Două pase perfecte i-au dus pe Patriots în finală. S-a terminat 24-20, iar Brady va juca al optulea Super Bowl din carieră. Record absolut.

Adversara lui New England s-a decis la Philadelphia, între Eagles şi Minnesota. Oaspeţii au reuşit primul touchdown, după care nu au mai contat în joc. Philadelphia a jucat perfect în apărare, în timp ce quarterback-ul Nick Foles a prins o zi perfectă. Philadelphia s-a impus cu 38 la 7 şi va juca Super Bowl-ul după 13 ani.În 2005 a pierrdut trofeul la ultima fază a meciului chiar împotriva viitoarei adversare, New England Patriots. 

Afla mai multe despre: superbowlnew england patriotsphiladelphia eaglesjacksonville jaguarsminnesota vikings 

viewscnt
Articole similare