Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Superclasico în Europa? Oraşul dispus să găzduiască returul dintre River Plate şi Boca Juniors după incidentele grave din weekend

Superclasico în Europa? Oraşul dispus să găzduiască returul dintre River Plate şi Boca Juniors după incidentele grave din weekend

Campionate

Comentarii

Oraşul italian Genova este dispus să le întindă o mână de ajutor celor de la River Plate şi Boca Juniors, după incidentele grave petrecute înainte de retului Copei Libertadores, care au dus la amânarea partidei pentru o dată ce urmează să fie stabilită în zilele urmatoare.

După 2-2 în tur, cele două formaţii ar fi trebuit să se întâlnească în manşa retur pe El Monumental, sâmbătă seară, însă după ce jucătorii oaspeţilor au fost atacaţi de fani s-a decis amânarea partidei pentru 24 de ore. Autorităţile au stabilit însă că meciul nu se poate juca nici duminică şi data propusă acum este 8 decembrie.

În acest context, autorităţile locale din Genova propun ca meciul să se joace pe în oraşul Italian, aceasta fiind în viziunea lor "ocazia perfectă pentru a reînnoi profundul sentiment de prietenie care leagă cele două oraşe".

Conform Gazzetta dello Sport, preşedinţii celor două echipe din Buenos Aires se vor întâlni în această săptămână pentru a stabili dacă partida se poate juca pe 8 decembrie nefiind exclusă varianta ca meciul să se joace în altă ţară, pentru a evita noi confruntări violente.


 

Afla mai multe despre: river plateboca juniorssuperclasicogenovaitalia 

viewscnt
Articole similare