Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Supercupă cu scandal. Decizia Federaţiei de a permite folosirea unui număr nelimitat de jucători extracomunitari încinge spiritele

Supercupă cu scandal. Decizia Federaţiei de a permite folosirea unui număr nelimitat de jucători extracomunitari încinge spiritele

FC Barcelona

Comentarii

Duminică seară, de la ora 23:00, FC Barcelona şi FC Sevilla vor disputa Supercupa Spaniei în Maroc, la Tanger. O decizie a Federaţiei Spaniole de Fotbal i-a iritat pe oficialii Sevillei care au anuţat că Departamentul Juridic al clubului este deja în alertă cu privire la această situaţie.

Mai exact, Federaţia Spaniolă a anunţat că cele două formaţii vor putea folosi un număr nelimitat de jucători extracomunitari.

Decizia i-a determinat pe oficialii andaluzi să se exprime public: ”În ultima circulară s-a precizat clar că numarul de fotbalişti extracomunitari care pot fi utilizaţi nu poate fi mai mare de 3. Astfel că, decizia Federaţiei Spaniole de Fotbal, venită cu 24 de ore înainte de Supercupa Spaniei este surprinzătoare. Departamentul nostru juridic va studia această problemă, iar daca FC Barcelona va folosi mai mult de trei fotbalişti extracomunitari va fi responsabilă pentru decizia sa” se arată într-un comunicat postat pe Twitter de conducerea clubului FC Sevilla.

 

 

Catalanii au în acest moment în lot 4 jucători extracomunitari, după ce Coutinho a devenit cetăţean portughez, iar Yerry Mina a fost vândut la Everton. Cei patru sunt Malcom, Arthuro Vidal, Marlon şi Arthur. 

Afla mai multe despre: fc barcelonafc sevillasupercupa spaniei 

viewscnt
Articole similare