Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Supercupa Spaniei se întoarce în Golf. Când şi unde este programat turneul

Supercupa Spaniei se întoarce în Golf. Când şi unde este programat turneul
Comentarii

Supercupa Spaniei se va disputa în Arabia Saudită la începutul anului 2021, la fel cum s-a întâmplat şi cu precedenta ediţie, a anunţat Federaţia Spaniolă de Fotbal.

Spaniolii au decis ca în loc de meciurile tur-retur din Supercupă, so organizeze un mini turneu cu patru echipe.

În ediţia inaugurală a acestui format, Real Madrid a câştigat trofeul după o finală cu Atletico Madrid. Los Blancos s-au impus la loviturile de departajare, scor 4-1, după ce tabela a arătat 0-0 la finalul celor 120 de minute.

Arabia Saudită, gazda Supercupei Spaniei pentru al doilea an la rând

Jurnaliştii de la AS susţin că federaţii au fost satisfăcuţi de modul în care a fost organizată competiţia de către cei din Arabia Saudită în 2020 şi au decis ca şi în actualul sezon să ducă mini-turneul la Jeddah.

Meciurile vor avea loc în perioada 13-16 ianuarie 2021, iar echipele care se vor lupta pentru trofeu sunt campioana Real Madrid, vicecampioana FC Barcelona şi cele două finaliste ale Cupei Spaniei, Athletic Bilbao şi Real Sociedad, care nu au apucat să joace încă ultimul act.

Prima semifinală va avea loc pe 13 ianuarie, iar cea de-a doua pe 14 ianuarie. Finala se va disputa pe 16 ianuarie. Toate partidele se vor juca cu spectatori în tribune.

Federaţia Spaniolă de Fotbal a semnat un contract pe trei ani cu oficialii din Arabia Saudită pentru găzduirea Supercupei Spaniei în acest format, iar arabii plătesc 120 de milioane de euro, jumătate din această sumă intrând în conturile cluburilor participante.

Afla mai multe despre: real sociedadathletic bilbao 

viewscnt
Articole similare