Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Superliga | Oficialii din Spania şi Italia au convocat cluburile la şedinţe de urgenţă

Superliga | Oficialii din Spania şi Italia au convocat cluburile la şedinţe de urgenţă
Comentarii

Proiectul Superligii europene a fost anunţat oficial, duminică seară, printr-un comunicat oficial al cluburilor fondatoare.


"Douăsprezece dintre cele mai importante cluburi europene anunţă că au ajuns la un acord pentru crearea unei noi competiţii, Super Liga, guvernată de grupările sale sale fondatoare. Cluburile fondatoare speră să se angajeze în discuţii cu UEFA şi FIFA pentru a găsi cele mai bune soluţii pentru noua ligă şi pentru fotbal în ansamblu”, se arată în comunicat.

Cele 12 cluburi fondatoare sunt AC Milan, Arsenal Londra, Atletico Madrid, Chelsea, FC Bafrcelona, Interazionale Milano, Juventus, Liverpool, Manchester City, Manchester United, Real Madrid şi Tottenham.

Atât în Spania, cât şi în Italia, pare agitaţie mare. După declaraţiile lui Aleksander Ceferin, preşedintele UEFA, Javier Tebas, preşedintele Ligii Spaniole a convocat o şedinţă de urgenţă, informează EFE.

Aceasta va avea loc în cursul zilei de joi şi la ea vor participa cluburile care nu s-au înscris în Superliga. Fără doar şi poate, demersul este foarte complicat, pentru că La Liga depinde de prezenţa cluburilor fanion, Barcelona, Real Madrid şi Atletico Madrid.

În Italia, Fabrizio Romano anunţă că toate cluburile se vor întâlni de asemenea pentru a discuta pe marginea subiectului ”Superliga”. 

Afla mai multe despre: superliga 

viewscnt
Articole similare