Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

SuperLiga revine la Dolce Sport în cel mai spectaculos mod posibil I Steaua - Dinamo se joacă de la ora 17:00!

SuperLiga revine la Dolce Sport în cel mai spectaculos mod posibil I Steaua - Dinamo se joacă de la ora 17:00!

Rugby

Comentarii

La rugby, derby de România are loc încă din prima etapă. Steaua primeşte vizita lui Dinamo, la meciul de debut al noului antrenor Dănuţ Dumbravă. #

In editia precedenta Steaua Bucuresti a dominat mare parte din sezonul regulat, insa pe final nu a mai avut forta de a mentine ritmul si a cedat prima pozitie a clasamentului, fiind nevoita apoi sa dispute un baraj pentru accesul in semifinale, iar apoi sa se multumeasca doar cu locul patru, ros-albastrii pierzand finala mica in fata CSM-ului.

Acum militarii vor fi condusi de pe banca tehnica de Danut Dumbrava, care va beneficia de continuitatea unui lot de jucatori valorosi, capitanul Viorel Lucaci, cel mai eficient marcator de puncte al sezonului anterior, Florin Vlaicu, dar si multi tineri care, in ciuda infrangerilor suferite in Cupa Regelui, au demonstrat ca poseda potentialul necesar afirmarii in primul esalon valoric.


Dinamo Bucuresti a terminat pe pozitia a cincea editia 2016-2017 a SuperLigii CEC Bank, pentru noua stagiune buldogii intarindu-se cu cinci jucatori din Emisfera de Sud si un georgian, alaturi de nume precum Laurentiu Melinte, Tudorel Bratu, Paula Kata, Fili Lomani sau Ionut Balaban, care au dus greul si sezonul trecut.

Indiferent de pozitia din clasament, Steaua Bucuresti-Dinamo Bucuresti ramane un derby de traditie, in SuperLiga CEC Bank avantajul partidelor directe fiind de partea ros-albastrilor, care s-au impus in 11 din cele 13 intalniri, ultimul succes al dinamovistilor consemnandu-se in 2014, cand cu eseul lui Siaosi Kata alb-rosii au intors rezultatul chiar pe Ghencea.

Partida dintre Steaua Bucuresti si Dinamo Bucuresti va avea loc sambata, 26 august, cu incepere de la ora 17:00, pe stadionul din Complexul Ghencea, putand fi urmarita in direct pe Dolce Sport.

viewscnt
Articole similare