Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Supermeciuri din Premier League, transmise azi de Telekom Sport

Supermeciuri din Premier League, transmise azi de Telekom Sport
Comentarii

Duminica engleză de la Telekom Sport vă aduce două supermeciuri. Liderul City o primeşte pe Arsenal, iar Mourinho se întoarce pe Stamford Bridge cu gândul răzbunării.

Manchester City a impresionat pe toată lumea în startul acestui sezon. Echipa lui Guardiola joacă spectaculos şi înşiră victoriile. Are 14 consecutive în toate competiţiile, s-a calificat în primăvara Champions League după patru etape, iar în campionat are o medie de 3,5 goluri marcate pe meci. Cam aşa o primeşte City pe Arsenal, iar tunarii, în afara locurilor de Liga Campionilor după 10 etape, au deja zece puncte mai puţin decât liderul. În precedenta deplasare în nord vestul Angliei, echipa lui Wenger a fost umilită de Liverpool, scor 4-0.

City - Arsenal se joacă de la 16:15, în direct la Telekom Sport 2.

Ceva mai târziu, la Londra joacă cealaltă echipă din Manchester. United o înfruntă pe Chelsea, iar Mourinho pe Conte, cel cu care a avut câteva contre verbale în ultimul an şi jumătate. Una chiar la meciul de anul trecut de pe Stamford Bridge, când Chelsea a bătut cu 4-0, iar portughezul i-a reproşat italianului că s-a bucurat excesiv. De această dată, rolurile sunt inversate: United e pe doi, iar Chelsea pe patru. 

Chelsea - Manchester United, de la 18:30, pe Telekom Sport 2.

De la 14:00, Tottenham întâlneşte pe teren propriu Crystal Palace, într-un meci transmis de Telekom Sport 1. Cu două înfrângeri consecutive în campionat, Tottenham a primit cea mai bună injecţie de moral cu putinţă. A câştigat la mijlocul săptămânii cu Real Madrid în Liga Campionilor cu 3-1, după un joc entuziasmant, iar optimismul e din nou la el acasă printre jucătorii lui Pochettino. Care o înfruntă pe Wembley pe ultima clasată, Crystal Palace. Lanterna este într-o uşoară creştere după venirea lui Roy Hodgson. În ultimele trei etape a câştigat primele sale patru puncte în acest campionat.

De la ora 18:30, pe Telekom Sport3, Everton joacă acasă cu Watford. Albaştrii sunt pe loc retrogradabil, după un start slab de sezon. A plecat Koeman, dar nu s-a schimbat nimic cu interimarul Unsworth, pentru că au urmat trei eşecuri consecutive. Ultimul cu 0-3 joi, la Lyon în Europa League. Vizitatorii de la Watford au început excelent, dar au pierdut ultimele două meciuri şi au căzut pe opt.

Afla mai multe despre: premier leaguemanchester cityarsenalchelseamanchester united 

viewscnt
Articole similare