Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Superstar! VIDEO | Messi, asaltat de jucătorii lui Newells Old Boys pentru poze, după amicalul cu Inter Miami

Superstar! VIDEO | Messi, asaltat de jucătorii lui Newells Old Boys pentru poze, după amicalul cu Inter Miami

Lionel Messi

Comentarii

Starul formaţiei Inter Miami, Lionel Messi, a fost invitat să se fotografieze cu aproape toţi jucătorii de la Newells Old Boys, individual, după un meci amical cu fosta sa echipă.

Partida dintre Inter Miami şi Newells s-a terminat la egalitate, scor 1-1.

Starul argentinian a ieşit de pe teren în minutul 60, când niciuna dintre cele două echipe nu marcase, dar a revenit pe teren pentru a face fotografii cu jucătorii de la Newells Old Boys, dintre care majoritatea sunt argentinieni (zece din cei unsprezece titulari), notează Le Figaro.

Partida dintre Inter Miami şi Newells s-a terminat la egalitate, scor 1-1. Starul argentinian a ieşit de pe teren în minutul 60, când niciuna dintre cele două echipe nu marcase, dar a revenit pe teren pentru a face fotografii cu jucătorii de la Newells Old Boys, dintre care majoritatea sunt argentinieni (zece din cei unsprezece titulari), notează Le Figaro. Messi cunoaşte foarte bine clubul Newells Old Boys, deoarece s-a format acolo înainte de a se alătura echipei FC Barcelona la vârsta de 13 ani.

Messi cunoaşte foarte bine clubul Newells Old Boys, deoarece s-a format acolo înainte de a se alătura echipei FC Barcelona la vârsta de 13 ani.

Afla mai multe despre: leo messiinter miaminewells old boysfotovideo 

viewscnt
Articole similare