Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Superstarul Katie Price a făcut-o lată ! Nu s-a prezentat la tribunal pentru a se "împacheta" bine într-un club de noapte. "Faceţi sex fără protecţie, e mult mai distractiv"

Superstarul Katie Price a făcut-o lată ! Nu s-a prezentat la tribunal pentru a se "împacheta" bine într-un club de noapte. "Faceţi sex fără protecţie, e mult mai distractiv"galerie foto

Alte sporturi

Comentarii

Kate Price nu s-a putut prezeneta ieri în sala de judecate, deoarece avea programată o "ieaşeală" alături de noul bărbat din viaţa sa, într-un club de noapte din Turcia. Şi nu, nu era iubitul său. The Sunt a anunţat că vedeta l-ar fi înşelat pe Kris Boyson cu un anume Charles Drury. Bineînţeles că distracţia a fost în toi. Fostul model s-a îmbătat criţă, iar imaginile au apărut pe reţelele de socializare.

În sala de judecată, totuşi, Katie Price a fost reprezentată de avocatul său, cel care a luptat să-i anuleze în instanţă o amendă rutieră. Katie a recunoscut că nu a oferit informaţii poliţiei legate de şoferul care îi conducea maşina în luna noiembrie şi se poate trezi cu şase puncte puse pe licenţa de condus, alături de alte şase primite pentru o altă contravenţie, din luna iunie. Cazul a fost amânat pentru încă o lună

În tot acest timp, Katie a fost în staţiunea Med din Marmaris, alături de fostul fotbalist şi afacerist în construcţii, Charles Drury, pe care l-a cunoscut pe Instagram. Din peisaj a lipsit antrenorul ei personal, Kris Boyson, cel care îi este şi iubit. Chiar şi fără el, toată lumea s-a distrat de minune. Katie Price a ţinut morţiş să epateze în momentul în care alcoolul a pus stăpânire pe conştiinţa sa. Aceasta s-a dus la DJ-ul din club şi i-a înşfăcat microfonul din mână. Aceasta ar fi strigat în gura mare:

"Ştiţi cine sunt? Nu? E fascinant. Îmi place. În Anglia toată lumea ar fi fost cu mâinile pe sus", a spus fosta iubită a fostului atacant de la Manchester United, Dwight Yorke. De asemenea, multifuncţionala vedetă a avut un mesaj oarecum şocant pentru persoanele aflată în club, la acea oră: "Dacă aveţi de gând să faceţi sex cu cineva nu vă protejaţi. Nu vă bateţi capul, este mult mai interesant aşa"

 Galerie foto

Afla mai multe despre: katie price 

viewscnt
Articole similare