Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Suporter de lux pentru România U21! Un fost stranier din Liga 1 a urmărit meciul cu Germania şi a sperat la victoria ”tricolorilor”

Suporter de lux pentru România U21! Un fost stranier din Liga 1 a urmărit meciul cu Germania şi a sperat la victoria ”tricolorilor”galerie foto

Echipa națională

Comentarii

Hristo Zlatinski, fost jucător la Craiova şi FCSB, a postat o fotografie cu partida România - Germania, de la Campionatul European U21 şi a întitulat-o ”#HaiRomania!”.

Fostul stranier din Liga 1 pare să fi rămas legat de ţara noastră, după cei 4 ani petrecuţi la Craiova şi FCSB. Acesta şi-a arătat public susţinerea pentru naţionala noastră mică, arătând că încă urmăreşte fotbalul românesc.

Bulgar de origine, Zlatinski a ajuns la 36 de şi îşi petrece finalul carierei în ţara natală, la Botev Vratsa. Acesta a reuşit să însumeze 112 partide pentru Craiova şi doar 5 pentru FCSB, între 2015 şi 2019.

Spre dezamăgirea lui Zlatinski şi a fanilor români, ”tricolorii” mici au ratat la limită calificarea, în urma egalului 0-0 cu Germania. Nemţii, olandezii şi baieţii lui Mutu au terminat grupa la egalitate de puncte, dar potenţa ofensivă a adversarelor noastre ne-a oprit din a avansa.

Afla mai multe despre: românia u21european u21hristo zlatinski 

viewscnt
Articole similare