Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Suporterii au împins-o pe Dinamo spre victorie în faţa Voluntariului: ”Au un mare merit”

Suporterii au împins-o pe Dinamo spre victorie în faţa Voluntariului: ”Au un mare merit”

Dinamo București

Comentarii

Dinamo a trecut de Voluntari în prima etapă a Ligii 1, scor 3-2, graţie unui hat-trick marcat de căpitanul Sorescu.

Dinamo a trăit periculos meciul cu FC Voluntari, dar a reuşit să obţină trei puncte nesperate. După golul ilfovenilor, din minutul 14, seara putea să se transforme într-una neagră pentru ”câini”, dar căpitanul Sorescu şi-a salvat echipa cu un hat-trick.

Problemele financiare de la club au fost uitat preţ de câteva momente, iar Dinamo pare în viaţă din nou. Însă, câţiva jucători încă ar putea să plece, printre care şi Paul Anton. Locotenentul ”câinilor” de la mijlocul terenului a dezvăluit că a depus memorie, însă nu a vurt să ofere prea multe detalii. În plus, Anton i-a lăudat pe suporterii dinamovişti, pe care îi consideră cruciali în triumful obţinut.

Suporterii au împins-o pe Dinamo spre victorie

”Ne bucurăm că am reuşit să facem o surpriză pentru că chiar e o surpriză. E o victorie bună, însă trebuie să fim conştienţi că avem foarte multe lipsuri. Avem foarte mult de muncă şi încă e greu. Suntem forţaţi de această situaţie, deşi poate să fie şansa acestor tineri să demonsteze că merită să joace la acest club.

(n.r. Ţi-ai depus memoriu?) Da, am un proces, vom vedea, sunt în discuţii. E clar că în seara asta a contat foarte mult că spectatorii au fost şi aţi văzut când jucam cu stadionul aproape plin ce atmosferă frumoasă e şi consider ca au şi ei un mare merit”, a declarat Paul Anton.

Afla mai multe despre: paul antondinamodinamo voluntariliga 1 

viewscnt
Articole similare