Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Suporterii din Premier League, sfătuiţi să stea departe de stadioane. Programul din Premier League

Suporterii din Premier League, sfătuiţi să stea departe de stadioane. Programul din Premier League

Premier League

Comentarii

Preşedintele Premier League, Richard Masters, le cere fanilor să stea departe de stadioanele care vor găzdui din nou meicuri după întreruperea cauzată de pandemia de coronavirus, informează lequipe.fr.

"Vă rugăm să staţi departe şi să vă bucuraţi de acasă de meciuri. Mergând la stadioane, puneţi în pericol lucrurile", a declarat Masters, marţi, la BBC, conştient că reluarea campionatului va fi urmărită cu atenţie în ceea ce priveşte respectarea protocolului împotriva Covid-19.

Dacă nu vor exista spectatori la meciurile din Premier League în această perioadă, conducătorul ligii rămâne optimist cu privire la o posibilă revenire treptată a publicului în sezonul viitor.

Revine Premier League! Programul etapei şi cum poate deveni Liverpool matematic campioană

Premier League se reia, miercuri, de la ora locală 18:00 (20:00, ora României) cu meciul Aston Villa – Sheffield, restanţă din etapa a XXVIII-a. În aceeaşi zi, de la ora locală 20:15, este programată partida Manchester City - Arsenal, tot din etapa a XXVIII-a. Pe 21 iunie, se va disputa derbyul Everton - Liverpool. Echipa antrenată de Jurgen Klopp îşi poate asigura titlul în această etapă dacă învinge pe Everton, iar City nu câştigă, luni, acasă, cu Burnley.

Liverpool este pe primul loc în clasament, cu 82 de puncte, urmată de City, cu 57, Leicester, cu 53 de puncte, Chelsea, cu 48 de puncte şi Manchester United, cu 45 de puncte.

Afla mai multe despre: premier league 

viewscnt
Articole similare