Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Suporterii dinamovişti se înclină în faţa noului antrenor: ”Suntem norocoşi să avem lângă noi un profesionist ca Duşan Uhrin”

Suporterii dinamovişti se înclină în faţa noului antrenor: ”Suntem norocoşi să avem lângă noi un profesionist ca Duşan Uhrin”
Comentarii

Duşan Uhrin a avut un impact rapid la Dinamo, iar galeria ”câinilor” este încântată de parcursul echipei sub noul antrenor. Din cinci meciuri disputate în play-out cu cehul pe bancă, formaţia din Ştefan cel Mare a reuşit să obţină şapte puncte.

După demisia lui Mulţescu, conducerea din Ştefan cel Mare s-a reorientat rapid şi l-a readus pe banca tehnică pe Duşan Uhrin, la puţin peste un an de la plecare. De la revenirea sa, cehul a reuşit să readucă încrederea jucătorilor lui Dinamo şi să ofere echipei o şansă realistă de a se salva de la retrogradare.

Dacă în urmă cu câteva săptămâni, Dinamo părea favorită la retrogradarea în divizia secundă, acum ”câinii” ar putea să scape chiar şi de barajul de retrogradare. Înfrângerea ruşinoasă cu Gaz Metan pare să fi fost momentul care i-a trezit în sfârşit pe jucătorii lui Uhrin, care au câştigat următoarele două meciuri, după 13 etape fără victorie.

Suporterii dinamovişti se înclină în faţa noului antrenor

Îmbunătăţirea formei echipei a fost atribuită noului antrenor de către fanii din PCH, care l-au lăudat pe acesta pentru încheierea seriei slabe a echipei. Deşi Dinamo nu este încă în siguranţă, aceste două victorii ar putea schimba complet moralul în tabăra câinilor, ajutând decisiv la salvarea de la retrogradare.

PCH-ul a încheiat comunicatuul prin a cere din nou ajutorul suporterilor, care voi nevoiţi să cotribuie în continuare pentru diversele costuri ale echipei.

”A venit la Dinamo pentru suporteri, într-un moment dramatic pentru clubul lor, riscând să îşi păteze CV-ul şi să îşi distrugă astfel cariera. A preluat echipa din mers, a liniştit vestiarul, a găsit sistemul corect, a adus ordine pe teren şi a reinventat jucători, amintindu-ne tuturor că Dinamo nu are echipă de retrogradare.

Un egal la debut şi două victorii la rând, după 13 etape în care Dinamo nu mai câştigase în Liga 1. Omul ăsta i-a ajutat pe băieţi să pună capăt coşmarului! Sub comanda lui, Dinamo urcă treaptă cu treaptă în Liga 1 şi se bate pentru Cupă, acum cu şanse reale. + 1.  Suntem norocoşi să avem lângă noi un profesionist ca DUŞAN UHRIN!

Mister are nevoie însă de tot suportul nostru! Dinamo trăieşte exclusiv datorită suporterilor săi! NU OPRIM TĂVĂLUGUL ATÂT TIMP CÂT LUPTA CONTINUĂ! Trebuie să facem posibilă deplasarea la Iaşi! Trebuie să le acordăm jucătorilor prima promisă pentru meciul cu Viitorul!

HAIDEŢI, CÂINILOR! Ne facem toţi partea, un bilet costă cinci Lei! Îi aşteptăm pe fraţii noştri în www.programddb.ro. Antrenorul şi jucătorii au nevoie să ştie că suntem alături de ei! ÎMPREUNĂ SCOATEM DINAMO LA LUMINĂ!”, este mesajul postat de PCH.

VIDEO | Viitorul - Dinamo 1-2

 

Afla mai multe despre: ddbpchdinamo bucureştiduşan uhrin jr. 

viewscnt
Articole similare