Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Suporterii l-au jignit şi i-au transmis că n-a jucat la Steaua, Nicolae Dică a răspuns dur: "Voi nici nu ştiţi. Nu voiam să spun!"

VIDEO | Suporterii l-au jignit şi i-au transmis că n-a jucat la Steaua, Nicolae Dică a răspuns dur: "Voi nici nu ştiţi. Nu voiam să spun!"

FCSB

Comentarii

Nicolae Dică (40 de ani) le-a răspuns suporterilor care l-au contrat dur după ce a susţin că a jucat la Steaua, nu la FCSB. Secundul selecţionerului Mirel Rădoi a venit şi el cu o replică pe măsură şi a dezvăluit că a visat încă din copilărie să îmbrace tricoul roş-albastru şi să joace în Ghencea.

Dică a semnat cu FCSB în 2004, când Gigi Becali era la începutul periodei sale ca patron la FCSB. Pe atunci, echipa sa juca în Ghencea, cu stema Stelei pe piept, iar Nicolae Dică este părere că el a jucat pentru Steaua, nu pentru FCSB, aşa cum susţin suporterii "roş-albaştri".

"Au spus că am venit la Steaua pentru bani. (n.r. - suporterii) Voi nici nu ştiti cum am ajuns eu la Steaua. Nu voiam să spun. Înainte să vin la Steaua, am avut ofertă de 10 ori contractul mai decât la FC Argeş de la Eintracht Frankfurt, şi de două ori şi jumătate mai mare decât mi-l oferea Steaua. Am avut ofertă de la Dinamo, mai mare decât mi-a oferit Steaua. În nebunia mea m-am dus la Steaua. (n.r. - De ce nu te-ai dus la Eintracht?) De nebun. Era la retorgradare, nu era într-un an foarte bun.Am visat să joc în prima ligă la FC Argeş, visam să ies pe tunelul ăla la Piteşti să mă vadă şi pe mine lumea. Şi să joc la Steaua (n.r. - FCSB). Mi le-am împlinit, datorită mie", a spus Nicolae Dică, la Telekom Sport.

Fostul decar din Ghencea a spus că antrenat FCSB pentru că şi-a dorit să facă performanţă şi ar antrena-o şi pe Steaua, dacă i s-ar ivi oportunitatea. "Eu m-am dus acolo ca antrenor să fac performanţă. Cum am spus,  nu am cum să antrenez Dinamo şi Rapid, dar nu am nicio problemă să antrenez FCSB. Steaua asta ai antrena-o? Da, de ce să nu antrenez? Crezi că ai avea viaţă uşoară la Steaua asta

Am acasă tricou pe care scrie Steaua. Dacă ei nu cred, eu ce să le fac? În sufletul meu e că am jucta la Steaua. Când făceam performanţe cu Steaua erau şi ei cu noi acolo... E uşor să jigneşti oamenii. (n.r - Şi Steaua să ajungă în prima ligă?) Să ajungp în prima ligă. Vreau să se nţeleagă că nu am absolut nimic cu această echipă, îmi doresc ca ei să promoveze... Dar nu mă pot face pe mine să spun că nu am jucat la Steaua"
, a mai spus Nicolae Dică.

Afla mai multe despre: nicolae dicafcsbsteauasuportrireactie 

viewscnt
Articole similare