Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Suporterii lui Dinamo încep să-şi piardă răbdarea. PCH pune presiune pe şefi: ”Cine răspunde pentru starea clubului?”

Suporterii lui Dinamo încep să-şi piardă răbdarea. PCH pune presiune pe şefi: ”Cine răspunde pentru starea clubului?”galerie foto

Fotbal

Comentarii

Cu un singur transfer realizat în această iarnă, previziunile sunt sumbre în ceea priveşte parcursul ulterior al clubului, în a doua parte a Superligii.

Suporterii din ”Peluza Cătălin Hîldan”, care au susţinut permanent actuala conducere a clubului Dinamo, au început să-şi piardă răbdarea şi pună întrebări.

PCH a răbufnit: ”Cine răspunde pentru starea clubului la Dinamo”

Luni dimineaţă, grupul de Facebook al ”Peluzei Cătălin Hîldan” a postat un mesaj, o întrebare, care pare să fie primul semnal de alarmă pentru şefii lui Dinamo:

”Cine răspunde pentru starea clubului la Dinamo?”.

Mesajul este, clar, îndreptat către actuala conducere a lui Dinamo, care nu pare capabilă să alcătuiască un lot competitiv, în timp ce Liga 2 bate din nou la ”uşă” din Ştefan cel Mare.

Instant, au sosit sute de reacţii şi comentarii din partea suporterilor lui Dinamo, care, la fel, şi-au îndreptat toate reproşurile către cei care conduc clubul în acest moment. În frunte cu Andrei Nicolescu, cel care a preferat să meargă în vacanţă cu familia, în această perioadă, în loc să-i caute jucători utili lui Zeljko Kopic.

De asemenea, PCH a mai postat un comentariu prin care reaminteşte euforia de la finalul sezonului trecut, când Dinamo a promovat într-un moment în care nimeni nu se aştepta, dar şi absenţa totală a şefilor, acum, când echipa e cu un pas în groapă. Din nou.

”În vară se pozau toţi cu toţi, erau victorioşi. Acum cu cine se mai pozează cei care conduc clubul?, se întreagă suporterii dinamovişti.

La Dinamo, un lucru este foarte sigur, iar şefii ”Câinilor” ar trebui să-şi reamintească acest aspect: echipa există şi va exista atâta timp cât suporterii îi sunt alături.

De-a lungul timpului, suporterii lui Dinamo au virat milioane de euro în club, cât n-au ”pompat” niciunul dintre cei care s-au perindat prin club şi promiteau investiţii majore. 

Aşadar, mesajele postate, luni, de către PCH, ar putea fi percepute drept avertismente pentru Andrei Nicolaescu, Răzvan Zăvăleanu şi ceilalţi.

Afla mai multe despre: zavaleanunicolescudinamopch 

viewscnt
Articole similare