Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Suporterii lui Dinamo şi-au pierdut răbdarea după eşecul de la Sibiu! Andrei Nicolescu a reacţionat: ”Vor fi schimbări”

Suporterii lui Dinamo şi-au pierdut răbdarea după eşecul de la Sibiu! Andrei Nicolescu a reacţionat: ”Vor fi schimbări”

Dinamo București

Comentarii

Hermannstadt a învins-o fără drept de apel pe Dinamo, scor 4-0, sâmbătă, la Sibiu, într-o partidă din etapa a 13-a a Superligii.

Golurile gazdelor au fost marcate de către Silviu Balaure (min. 5 şi 53), Alexandru Jipa (min. 19) şi Baba Alhassan (90+3).

Suporterii s-au înfuriat după înfrângerea cu Hermannstadt

Imediat după meci, mai mulţi suporteri ai lui Dinamo prezenţi la stadion şi-au îndreptat furia către doi dintre şefii lui Dinamo, Eugen Voicu şi Andrei Nicolescu, cărora le-au cerut să bage mâna mai adânc în buzunar pentru a redresa clubul.

Andrei Nicolaescu, cel care este administrator special, dar şi acţionar, la Dinamo, a încercat să calmeze lucrurile, iar la scurt timp a postat un mesaj pe reţelele sociale.

Acesta a anunţat că vor exista schimbări masive în iarnă la nivelul lotului, cu promisiunea că antrenorul Ovidiu Burcă va continua la echipă.

Îmi cer scuze fiecărui dinamovist care a făcut azi drumul pana la Sibiu. Şi tuturor celor care au aşteptat acest meci doua săptămâni cu speranţa că începem să arătam a echipă competitivă.

Neputinţa cronică este inacceptabilă. Vor fi schimbări. Ovidiu rămâne punct fix. Fanii au tot dreptul sa îşi strige revolta. Le datorăm victorii. Etapa următoare trebuie să câştigăm. Trebuie să reîncepem să ne merităm suporterii şi istoria. Nu există altă variantă!”, a scris Andrei Nicolaescu pe contul său de Facebook.

În urma acestui rezultat, FC Hermannstadt a urcat, cel puţin provizoriu, pe locul 5 în Superligă, cu 19 puncte, în timp ce ”gluma” se îngroaşă la Dinamo.

Echipa este pe penultimul loc, cu 9 puncte adunate în 13 jocuri. În plus, ”câinii” au cel mai slab atac  din Superligă - 8 goluri marcate, dar şi cea mai slabă defensivă - 24 de goluri încasate.

Afla mai multe despre: nicolescuvoicuhermannstadt-dinamo 

viewscnt
Articole similare