Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Suporterii Rapidului, puşi la zid după ce ar fi aruncat cu suc şi floricele spre loja lui Dan Şucu: ”Aţi luat-o razna? Nu e normal!” | EXCLUSIV

Suporterii Rapidului, puşi la zid după ce ar fi aruncat cu suc şi floricele spre loja lui Dan Şucu: ”Aţi luat-o razna? Nu e normal!” | EXCLUSIV

Fotbal

Comentarii

Bogdan Cosmescu a condamnat, public, comportamentul agresiv al galeriei Rapidului de la finalul partidei cu Petrolul, îndreptat către acţionarul principal, Dan Şucu.

Prezent în studiourile Orange Sport, Bogdan Cosmescu s-a arătat siderat de faptul că suporterii Rapidului şi-au îndreptat furia către Dan Şucu, omul cu bani de la club şi unul dintre cei mai corecţi patroni din fotbalul românesc.

”Bă, aţi luat-o razna? Stai puţin că nu e normal”

Bogdan Cosmescu a făcut referire la povestea trăită pe stadion de fostul atacant al Rapidului, Robert Niţă, cel care a declarat că a văzut cum suporterii aruncau cu suc şi floricele spre loja lui Dan Şucu, în plină ploaie de invective.

Rapidul a pierdut meciul cu Petrolul, scor 0-2, duminică seară, şi rămâne pe locul 11 în Superligă, cu doar cinci puncte adunate după primele cinci runde.

În perioada asta, Rapidul a plătit cei mai mulţi bani. 600.000 de euro pe Rrahmani şi 500.000 de euro pe Petrila, plus 200.000 de euro să-l transfere definitiv, şi tu să vii să strigi la el. 

Am văzut ce a zis Robert Niţă, dacă e adevărat. Că ar fi aruncat cu suc spre loja lui, cu floricele. Bă, aţi luat-o razna? Stai puţin că nu e normal. Tu eşti suporter, să fii sănătos, trebuie să încurajezi. Omul ăsta a venit, ţi-a asigurat o stabilitate financiară de foarte bun augur.

Ok, poate nu iei titlul acum, dar poate îl iei la anul. Nu se bagă la echipă. Care dă bani mulţi şi nu se bagă? Poate Neluţu Varga de la CFR Cluj, pentru că era Dan Petrescu.

Cine a venit cu bani, s-a băgat tare de tot peste antrenori. La Rapid, el îi lasă în pace pe antrenori. Şi îl înjură suporterii pe banii lui?

Nu se bagă peste antrenori, a plătit din urmă, scoate bani din buzunar. Nu cred că se gândea că va ajunge să fie înjurat după un an”, a declarat Bogdan Cosmescu, la Orange Sport.

Afla mai multe despre: dan sucurobert nitabogdan cosmescu 

viewscnt
Articole similare