Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Suporterii Realului, mesaj pro Florentino Perez: ”Tot sprijinul pentru preşedintele nostru!”

Suporterii Realului, mesaj pro Florentino Perez: ”Tot sprijinul pentru preşedintele nostru!”

Real Madrid

Comentarii

O parte a fanilor lui Real Madrid şi-au manifestat susţinerea pentru preşedintele Florentino Perez

Marţi, El Confidencial a publicat o înregistrare în care Florentino Perez este surprins în momentul în care îi crtică dur pe Casillas şi pe Raul, care atunci erau la Real Madrid. Înregistrarea este în 2006, când Perez nu era peşedinte la Real Madrid. Ulterior, cotidianul spaniol a publicat şi alte declaraţii ale preşedintelui actual de la Real Madrid.

Suporterii Realului, mesaj pro Florentino Perez

Chiar dacă o parte dintre fanii madrilenilor au reacţionat dur pe reţelele de socializare după ce au văzut materialele de presă, Federaţia Fan Cluburilor Real Madrid a reacţionat astăzi printr-un comunicat oficial semnat de Luis Caceres Ortega, preşedintele Federaţiei Penas Madridista de la Comunidad de Madrid:

”Din partea Federaţiei Fan Cluburilor Real Madrid din Comunitatea din Madrid vrem să ne arătăm sprijinul pentru preşedintele clubului nostru, Florentino Perez Rodriguez, în ceea ce priveşte ultimele informaţii din ultimele zile.

Ştim că se doreşte prejudicierea persoanei Florentino Perez şi, prin extensie, a clubului Real Madrid.

Fan Cluburile care compun această Federaţie, implicit toţi oamenii implicaţi în ea, îşi exprimă susţinerea pentru valorile care au caracterizat mereu acest club de-a lungul istoriei sale şi că astăzi, suntem mai vigilenţi ca niciodată.  Vrem să rămână clar că nu şi-au atins obiectivul. Hala Madrid” se arată într-un comunicat oficial. 

Afla mai multe despre: florentino perezreal madrid,  

viewscnt
Articole similare