Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

SUPRIZĂ | Diego Capel a fost propus la o altă mare echipă din România, dar a fost refuzat: ”Mi-a surâs ideea, dar nu am mai sunat înapoi”

SUPRIZĂ | Diego Capel a fost propus la o altă mare echipă din România, dar a fost refuzat: ”Mi-a surâs ideea, dar nu am mai sunat înapoi”

Fotbal intern

Comentarii

Diego Capel, fost câştigător al Cupei UEFA cu FC Sevilla, a fost propus şi la U Cluj, dar Daniel Stanciu spune că a refuzat transferul, deşi părea interesant. În vârstă de 32 de ani, Capel a fost în probe la Dinamo, dar Cosmin Contra l-a trimis acasă, deoarece avea mari probleme din punct de vedere fizic.

Diego Capel este un nume mare în fotbalul mondial. Mijlocaşul de bandă a câştigat Cupa Spaniei alături de FC Sevilla, dar şi de două ori Cupa UEFA. În plus, are în palmares şi o Supercupă a Spaniei, o Cupă a Portugaliei şi un titlu de campion în Belgia, cu Anderlecht. Cu toate acestea, nu reuşeşte să-şi găsească o echipă.

Diego Capel a fost propus la U Cluj, dar a fost refuzat

Ajuns la 32 de ani, Capel nu reuşeşte să-şi găsească un angajament, în ciuda CV-ului său. Mai întâi a fost propus la Dinamo, dar Cosmin Contra l-a urmărit la antrenamente şi n-a fost mulţumit. Apoi, Daniel Stanciu spune că a fost propus la U Cluj. Directorul sportiv al ”şepcilor roşii” susţine că a fost tentat să-l transfere, dar până la urmă a ajuns la concluzia că nu ar fi prea util echipei:

”Nu cred că aveam forţa să îl luăm pe Diego Capel. A fost propus înaintea meciului cu Metaloglobus. Am respins din prima ideea. Impresarul care m-a sunat era nou. Nu cred că e acelaşi care l-a propus la Dinamo. Era chiar lângă Capel când am vorbit şi era dispus să vină. I-am prezentat proiectul şi era gata să vină. Ideea e că mi-a spus că nu s-a înţeles cu Dinamo. Dinamo aduce pe zeci de mii de euro salariu, mi s-a părut ceva ciudat. Suna bine dacă îl aduceam, dar a jucat ultima dată în Malta. A jucat şi nu prea şi acolo. Are o problemă şi am zis că nu îl luăm. Mi-a surâs ideea, dar nu am mai sunat înapoi”, a declarat Daniel Stanciu pentru Look Sport.



Diego Capel a jucat ultima oară în Malta, la Birkirkara. A început fotbalul la FC Sevilla, însă cariera sa a intrat în declin după ce s-a transferat la Sporting Lisabona. A jucat ulterior pentru Genoa, Anderlecht şi Extremadura - o echipă din ligile inferioare ale Spaniei. Capel are şi două selecţii la naţionala Spaniei. Acum, mijlocaşul de bandă a fost refuzat şi de U Cluj după ce înainte fusese propus la Dinamo.

Afla mai multe despre: diego capel 

viewscnt
Articole similare