Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Supriză imensă în La Liga! Real Madrid pierde pe terenul celor de la Mallorca. Barcelona, victorie clară cu Eibar | REZUMATUL ZILEI AICI

Supriză imensă în La Liga! Real Madrid pierde pe terenul celor de la Mallorca. Barcelona, victorie clară cu Eibar | REZUMATUL ZILEI AICI

Fotbal

Comentarii

• Fără Hazard, Kroos, Modric şi Bale, Real Madrid a pierdut pe terenul nou-promovatei Mallorca. Lago Junior a înscris superb unicul gol al meciului, încă din minutul şapte. Unica şansă de a înscrie a madrilenilor i-a aparţinut lui Benzema, care a trimis în transversală. În actul secund, Odriozola şi-a lăsat echipa în inferioritate numerică, iar Mallorca a câştigat în faţa Realului după zece ani. Madrilenii au căzut pe locul al doilea în clasament, iar Barcelona e noul lider.

• Barcelona a obtinut a patra victorie consecutiva in campionat, 3-0 in deplasare cu Eibar. Inceputul de meci n-a fost insa deloc simplu pentru catalani. Lenglet a fost aproape de autogol. Francezul s-a remarcat apoi cu un assist perfect pentru conationalul Griezmann si Barca trecea in avantaj. Dupa pauza Leo Messi a dublat avantajul echipei lui Valverde. A fost doar al doilea gol al argentinianului in acest campionat. Messi a pasat apoi decisiv pentru reusita lui Suarez si catalanii au castigat la scor de neprezentare pe Ipurua.

• Duelul de Champions League dintre Atletico şi Valencia s-a încheiat cu o remiză. Madrilenii au avut avantaj de un gol la pauză. Cheryshev a făcut henţ în careu, iar Diego Costa a înscris de la punctul cu var. Liliecii au fost mult mai periculoşi după pauză. Cheryshev a trimis în transversală, dintr-o poziţie ideală. Până la urmă, Valencia a înscris cu zece minute înainte de final. După patru goluri marcate din penalty în acest sezon, Parejo a trimis o bombă din lovitură liberă, fără speranţe pentru Oblak. În prelungiri, Lee Kangin a comis un fault oribil şi a fost eliminat, iar Atletico - Valencia s-a încheiat 1 la 1.

• Getafe a avut nevoie de o oră de joc pentru a deschide scorul pe Coliseum în faţa lui Leganes. Angel a marcat din centrarea lui Kenedy. Scorul final, 2-0 pentru Getafe, l-a stabilit acelaşi Angel, care a ajuns la 7 goluri în ultimele 7 meciuri.

Afla mai multe despre: primera divizionreal madridbarcelona,  

viewscnt
Articole similare