Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Supriză totală din partea lui Burleanu: susţinere pentru Lupescu şi ofertă publică făcută lui Chivu. Ce le transmite celor doi

Supriză totală din partea lui Burleanu: susţinere pentru Lupescu şi ofertă publică făcută lui Chivu. Ce le transmite celor doi

FRF

Comentarii

Răzvan Burleanu a surprins după Comitetul Executiv organizat astăzi de FRF, anunţând că este dispus să-l ajute pe Ionuţ Lupescu să-şi continue mandatul de la UEFA, acolo unde a deţinut funcţia de director al Comisiei Tehnice înainte de a se înscrie în cursa pentru preşedinţia FRF.

Burleanu i-a transmis un mesaj şi lui Cristian Chivu, unul dintre cei mai puternici susţinători ai lui Ionuţ Lupescu în campania pentru şefia FRF. Preşedintele federaţiei i-a transmis public lui Chivu ca are "uşa larg deschisă" pentru un post la FRF.

"Dacă (n.r. Lupescu) va considera că are nevoie de o recomandare din partea FRF de a-şi continua mandatul pe care-l are la UEFA, o vom face fără doar şi poate.

Şi cu Cristi Chivu la fel. Dacă el îşi doreşte să vină în echipa FRF invitaţia e una larg deschisă. Cred că Chivu a fost prima persoană pe care am invitat-o să se alăture în acest proiect. Cred ca la un moment dat va şi face acest pas, dacă îşi va dori să vină în ţară şi se va rupe puţin de Italia", a declarat Răzvan Burleanu.

Afla mai multe despre: burleanulupescuchivufrf 

viewscnt
Articole similare