Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Surprinzător! Cum a aflat Gigi Becali că Bălgrădean a semnat cu CFR Cluj: "Eu îl lăsam să apere şi cu CFR"

Surprinzător! Cum a aflat Gigi Becali că Bălgrădean a semnat cu CFR Cluj: "Eu îl lăsam să apere şi cu CFR"

FCSB

Comentarii

Finanţatorul FCSB, Gigi Becali, nu a putut trece peste "trădarea" lui Cristian Bălgrădean, în opinia sa, după ce portarul a semnat cu CFR Cluj, fără a-şi anunţa conducerea.

Gigi Becali nu-l iartă pe Cristian Bălgrădean

În urmă cu câteva luni, Cristian Bălgrădean s-a transformat din erou în inamic la FCSB, după ce a ales să semneze pe ascuns cu CFR Cluj. Fotbalistul se afla în ultimele şase luni de contract şi se putea înţelege cu oricine, dar Gigi Becali îi reproşează că nu a fost anunţat. 

Omul de afaceri a dezvăluit că FCSB putea fi pusă într-o situaţie stânjenitoare la meciul direct cu CFR Cluj: 

"Păi eu pot să cred că un om poate să facă ce a făcut Bălgrădean. Eu nici acum nu pot să cred aşa ceva. Ce poţi să faci în situaţii din astea? Dacă nu venea la Marriott o persoană să-mi spună, eu îl lăsam să apere şi cu CFR-ul", a spus Becali, pentru AntenaSport.

Gigi Becali a fost ironizat de patronul lui U Craiova, Mihai Rotaru, după apariţia informaţiei despre Cristian Bălgrădean:

"Primul moment când Bălgrădean le-a fost suflat de sub nas şi ei nu ştiau că era suflat de o lună de zile şi în momentul acela cred că vestiarul lor s-a destabilizat şi repet de fapt chiar îmi cer scuze că nu e problema noastră să discutăm problemele FCSB-ului", a spus Rotaru, recent.

Afla mai multe despre: fcsbcfr clujcristian balgradean 

viewscnt
Articole similare