Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Surprinzător! "Înfrângerea cu Şarapova de la US Open a picat perfect"

Surprinzător! "Înfrângerea cu Şarapova de la US Open a picat perfect"

Tenis

Comentarii

Antrenorul Simonei Halep, Darren Cahill, a explicat care a fost marele câştig al româncei după înfrângerea cu Maria Şarapova din primul tur de la US Open.

"Am folosit un sistem numit SportsCode, care descompune meciurile şi punctele individuale. L-am furat din fotbalul australian, de la echipa Port Adelaide, acum 20 de ani. M-a costat zece mii atunci, ceea ce însemna o avere, dar a meritat. Încă îl mai folosesc, dar probabil că din ce în ce mai puţin din cauza tuturor lucrurilor care sunt disponibile acum, cu statisticile şi informaţiile oferite de Hawk-Eye. Poţi să transmiţi mesajul tău mai uşor arătând Shot Spots şi câteva modele pe care le avem din numeloasele analize disponibile.

De exemplu, după US Open, am făcut instantanee cu direcţia tuturor serviciilor Simonei, primul şi al doilea, unde le-a plasat ea la punctele importante. Nu avea habar că a trimis fiecare serviciu secund pe <forehand-ul> Mariei Şarapova. Aşa că a luat această informaţie cu ea şi cred că acea înfrângere a făcut-o o jucătoare de tenis mai bună. A mers şi a lucrat la serviciu patru săptămâni şi şi-a făcut serviciul mai imprevizibil, mai greu cu mai mult <spin> şi cu o mult mai bună direcţie", a declarat Cahill.

Afla mai multe despre: darren cahillwtaus openmaria sharapovanew york timessimona halep 

viewscnt
Articole similare