Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Surprinzător! Martin Braithwaite poate pleca de la Barcelona după doar 128 de minute jucate. Cluburile interesate de danez şi ce preţ are

Surprinzător! Martin Braithwaite poate pleca de la Barcelona după doar 128 de minute jucate. Cluburile interesate de danez şi ce preţ are
Comentarii

Noul atacant al Barcelonei, Martin Braithwaite (28 de ani), poate pleca după doar trei meciuri de la echipă, după transferul acestuia din februarie. Două cluburi din Premier League sunt pe urmele sale, iar catalanii au anunţat care e preţul fotbalistului.

  • 20 februarie 2020 e data la care Martin Braithwaite a venit de la Leganes
  • 128 de minute jucate la Barcelona

FC Barcelona a făcut transferul danezului după ce a primit permisiunea să transfere un atacant în locul accidentaţilor Luis Suarez (32 de ani) şi Ousmane Dembele (22 de ani).

Totuşi, după doar câteva meciuri jucate pentru catalani, Martin Braithwaite ar putea să nu mai apară în tricoul catalanilor, după ce restul sezonului din La Liga a devenit incert, în contextul pandemiei de coronavirus.

Sport.es notează că West Ham şi Everton sunt pe urmele sale, iar Barcelona a anunţat care e suma minimă pentru transferul danezului. Catalanii cer 18 milione de euro pentru nou-venitul pe Camp Nou. De asemenea, interes există şi din Serie A, de la Torino şi Sassuolo.

Totuşi, până în acest moment nicio decizie nu a fost luată în privinţa viitorului lui Martin Braithwaite, care mai are contract cu Barcelona până în 2024.

 

Afla mai multe despre: martin braithwaite 

viewscnt
Articole similare