Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Surprinzătorul Simeon Tochukwu Nwankwo. Atacantul lui Crotone poate da lovitura carierei!

Surprinzătorul Simeon Tochukwu Nwankwo. Atacantul lui Crotone poate da lovitura carierei!

Serie A

Comentarii

Cunoscut iubitorilor de fotbal sub numele de ”Simy”, nigerianul Simeon Tochukwu Nwankwo ar putea juca din stagiunea viitoare în Premier League.

În 2016, Simy pleca de la Gil Vicente şi semna cu formaţia proaspăt promovată în Serie A, Crotone Calcio. De atunci, nigerianul nu a mai plecat de la gruparea roş-albastră, pentru care strânge până în prezent, 143 de meciuri şi 59 de goluri.

Actuala stagiune este una excelentă pentru uriaşul născut la Onitsha. Simy a marcat 15 goluri în 30 de meciuri şi este între cei mai buni marcator din Serie A. În ultimele trei sezoane, nigerianul are 50 de goluri marcate în Serie A şi Serie B, cifre care nu au trecut neobservate.

Italienii scriu că două cluburi din Premier League sunt interesate de serviciile sale. Burnley şi Crystal Palace ar dori să-l transfere pe Simy din stagiunea viitoare.

Ambele formaţii par scăpate de grijile retrogradării, astfel că se pot gândi deja la configurarea lotului pentru stagiunea viitoare. Presa din Italia scrie că Simy ar putea face saltul la un salariu de 3 milioane de euro stagional.

Afla mai multe despre: simycrotone 

viewscnt
Articole similare