Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

SURPRIZĂ | Alex Chipciu a cumpărat bilete virtuale la o echipă de tradiţie din România: ”Sunt alături de voi”

SURPRIZĂ | Alex Chipciu a cumpărat bilete virtuale la o echipă de tradiţie din România: ”Sunt alături de voi”

Superliga

Comentarii

Alex Chipciu a cumpărat bilete virtuale pentru a salva o echipă de tradiţie din fotbalul românesc. Mijlocaşul lui CFR Cluj a achitat 500 de lei pentru 10 bilete virtuale vândute de SR Braşov.

Alex Chipciu nu uită de unde a plecat. Mijlocaşul lui CFR Cluj s-a implicat financiar pentru ca SR Braşov să reuşească să-şi achite datoria către ANAF. Pentru a strânge bani, cei de la SR Braşov au vândut bilete virtuale pentru derby-ul cu Corona, din Liga 3.

Chipciu a cumpărat bilete virtuale la o echipă de tradiţie din România

În prezent în Liga 3, SR Braşov se consideră continuatoarea echipei FC Braşov, care în 2017 a intrat în faliment. Însă echipa înfiinţată de suporteri are din nou dificultăţi financiare. SR Braşov trebuie să achite la ANAF o datorie de 217.000 lei.

Veste bună pentru braşoveni este că, pe lângă suporteri, în campania de strângere de fonduri s-au implicat şi foşti jucători sau antrenori care au fost la FC Braşov. Printre ei este şi Răzvan Lucescu, cel care a donat aproape jumătate din suma pe care SR Braşov trebuie să achite la ANAF.

Acum a venit rândul lui Alex Chipciu să contribuie la salvarea echipei pentru care a jucat la începutul carierei. Mijlocaşul lui CFR Cluj a transmis un mesaj video pentru suporterii lui SR Braşov, apoi a cumpărat 10 bilete virtuale pentru meciul cu Corona, în valoare totală de 500 de lei:

”Îmi doresc foarte mult să reveniţi în prima ligă şi să faceţi din nou performanţă. Sunt alături de voi”, a fost mesajul pe care Alex Chipciu l-a transmis suporterilor de la SR Braşov.

Alex Chipciu este legat sufleteşte de Braşov, una dintre echipele de tradiţie din România. Fostul internaţional român a ajuns aici în vara lui 2008 şi a avut contract până în ianuarie 2012, când FCSB l-a cumpărat cu 1,95 milioane de euro. Alex Chipciu a jucat în 58 de meciuri pentru FC Braşov, timp în care a marcat 10 goluri şi a reuşit 10 assist-uri.

Afla mai multe despre: sr brasov 

viewscnt
Articole similare