Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Surpriză! Antrenorul Barcelonei a anunţat că Ousmane Dembele poate juca împotriva lui Bayern. Va fi asul din mânecă?

Surpriză! Antrenorul Barcelonei a anunţat că Ousmane Dembele poate juca împotriva lui Bayern. Va fi asul din mânecă?

FC Barcelona

Comentarii

Quique Setien (61 de ani), antrenorul Barcelonei, a anunţat că s-ar putea baza pe Ousmane Dembele (23 de ani) la marele meci cu Bayern, din sferturile Ligii Campionilor. Francezul a fost accidentat în ultimele luni, dar pandemia i-a prins bine şi a apucat să se recupereze la fix pentru Liga Campionilor. Campion mondial cu Franţa în 2018, Dembele ar putea fi asul din mânecă al catalanilor în Final 8-ul de la Lisabona.

Barcelona a ajuns, joi, la Lisabona, unde va întâlni, vineri, pe Bayern Munchen în sferturile de finală ale Ligii Campionilor. La conferinţa de presă dinaintea meciului, Quique Setien a anunţat că Ousmane Dembele e gata să joace cu Bayern, dar doar câteva minute, pe final. Francezul s-a refăcut după accidentarea care l-a ţinut departe de gazon în ultimele luni.

"Dembele poate juca împotriva lui Bayern. E satisfăcător că face parte din lot, va fi disponibil să joace câteva minute. Nu a mai jucat de aproape un an, dar suntem încrezători că va putea juca şi o va face bine!", a spus Quique Setien, antrenorul Barcelonei, la conferinţa de presă dinaintea duelului Barcelona - Bayern, din sferturile Ligii Campionilor.

  • Barcelona - Bayern, capul de afiş al sferturilor de finală din Liga Campionilor, se joacă vineri, 14 august, de la 22:00, pe Telekom Sport 1

Ousmane Dembele s-a accidentat în noiembrie 2019, într-un meci din grupele Ligii, Barcelona - Borussia Dortmund, şi a urmat un proces extrem de lung de recuperare. Pandemia de COVID-19 l-a ajutat pe Dembele, care a avut timp să se recupereze, iar acum catalanii vor încerca să se bazeze cât mai mult pe el în Final 8-ul Ligii Campionilor de la Lisabona.

În campionat, Ousmane Dembele a fost înlocuit de Barcelona cu Martin Braithwaite, însă în Liga Campionilor francezul poate juca fără probleme.

Afla mai multe despre: ousmane dembelefc barcelona 

viewscnt
Articole similare