Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Surpriza anunţată de suporterii celor de la CFR Cluj. "Deocamdată, Marius Şumudică rămâne antrenorul echipei"

Surpriza anunţată de suporterii celor de la CFR Cluj. "Deocamdată, Marius Şumudică rămâne antrenorul echipei"galerie foto

CFR Cluj

Comentarii

O parte din galeria celor de la CFR Cluj, care susţine că a fost invitată la o discuţie cu oameni din clubul din Gruia, a anunţat că, pentru moment, Marius Şumudică rămâne pe banca tehnică.

Dan Petrescu bate la porţile fostului său club. Telekom Sport a aflat că "Bursucul" se află în România încă de joi, din ziua meciului cu Steaua Roşie Belgrad. Fostul tehnician se declara pregătit să revină în Gruia încă de săptămâna trecută. 

"Deocamdată, Marius Şumudică rămâne" la CFR Cluj

La 24 de ore de la anunţul lui Nelu Varga, care a anunţat plecările lui Marius Şumudică, Marian Copilu şi a juristului Bilaşco, datele problemei s-au schimbat, din nou. 

Membri din Peluza Vişinie, grup care face parte din galeria celor de la CFR Cluj, susţin că antrenorul rămâne pe poziţii, momentan. O nouă şedinţă va avea loc în zilele următoare, pentru a clarifica cine va conduce echipa de pe banca tehnică. 

"Azi am participat la o scurtă discuţie cu câţiva reprezentanţi ai clubului nostru. Deocamdată, Marius Şumudică rămâne antrenorul echipei. O să urmeze o sedinţă la nivelul clubului in zilele următoare în care o să se stabilească ce o să urmeze în viitorul apropiat", a anunţat facţiunea. 

Foto: Peluza Vişinie

Zi plină la CFR Cluj, cu Marius Şumudică în prim-plan

CFR Cluj nu are parte de linişte după ce s-a calificat în grupele Conference League şi cu câteva zile înainte de derby-ul cu FCSB, din Liga 1. Vineri, după ce a aflat că a fost dat afară, Şumudică a venit în Gruia, pentru a conduce antrenamentul, dar nu a fost lăsat să intre, deşi Nelu Varga mutase sesiunea la 17:00. Momentele din Gruia au fost catalogate de Cristi Balaj drept o regie. 

Nelu Varga trebuie să respecte clauzele din contract, după ce a dictat demiterile din club. Şumudică ar avea de încasat sute de mii de euro şi a anunţat că nu va demisiona. 

CFR Cluj - FCSB are loc duminică, de la 21:00, pe Telekom Sport 1 şi Telekomsport.ro.

99% e noul fotbalist al FCSB! După Keşeru, Gigi Becali mai aduce un jucător din naţionala României

 

Afla mai multe despre: cfr clujsuporteri cfr clujmarius sumudicamarius sumudica cfr clujnelu varga 

viewscnt
Articole similare