Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

SURPRIZĂ! Atacant de top pentru CFR Cluj! Fotbalistul s-a alăturat deja echipei în cantonament

SURPRIZĂ! Atacant de top pentru CFR Cluj! Fotbalistul s-a alăturat deja echipei în cantonament

CFR Cluj

Comentarii

Deşi puţină lume se aştepta, Billel Omrani a revenit la sentimente mai bune şi s-a alăturat echipei CFR Cluj la reunire.

Atacant de top la CFR Cluj! Omrani a revenit la echipă

Francezul Omrani s-a alăturat lotului condus de Edward Iordănescu, în ciuda faptului că s-a vehiculat intens că îşi forţează plecarea de la echipa campioană. 

Billel Omrani a intrat în ultimele luni de contract cu CFR Cluj, dar a ales să se prezinte la antrenamentele echipei lui Edi Iordănescu. El s-a prezentat deja la reunirea echipei şi ar putea face parte din lotul cu care Iordănescu va ataca restul sezonului.

De trei ori campion al României cu CFR Cluj şi câştigător al Supercupei României cu formaţia din Gruia, Omrani (27 de ani) este cotat la 2 milioane de euro. El a jucat doar 8 meciuri în actuala stagiune pentru formaţia campioană, fără să marcheze vreun gol.

Billel Omrani (27 de ani) nu vrea să-şi prelungească înţelegerea cu CFR Cluj. Francezul a refuzat propunerea campioanei de a semna o nouă înţelegere şi poate pleca liber din Gruia la vară. Faptul că francezul s-a prezentat la antrenamente, nu exclude posibilitatea ca Omrani să plece de la CFR Cluj chiar din această iarnă. 

CFR s-a reunit cu gândul la titlul de campioană

Fotbaliştii celor de la CFR Cluj s-au întors, luni, la antrenamente, cu gândul la al patrulea titlu consecutiv în Liga 1.

Fotbaliştii antrenaţi de Edward Iordănescu s-au întors la antrenamente, după cea mai scurtă vacanţă din carieră. Dacă de obicei se reuneau la jumătatea lunii ianuarie, faptul că Liga 1 a fost compactată, a făcut ca vacanţa să fie mult mai scurtă.

Prima etapă este programată să debuteze marţi, 12 ianuarie, cu meciul dintre Gaz Metan şi FC Voluntari. CFR Cluj va juca împotriva celor de la Academica Clinceni, joi, 14 ianuarie.

Până atunci, joi, 7 ianuarie, CFR Cluj va susţine pe teren propriu o partidă amicală împotriva unei alte formaţii din Liga 1, Gaz Metan Mediaş.

Afla mai multe despre: billel omranicfr cluj 

viewscnt
Articole similare