Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Surpriză! Atacantul oferit Barcelonei "la reducere", după variantele Aguero şi Haaland

Surpriză! Atacantul oferit Barcelonei "la reducere", după variantele Aguero şi Haaland

FC Barcelona

Comentarii

Atacant-surpriză oferit Barcelonei, care caută un număr 9 de valoare, după ce l-a dat pe Luis Suarez la Atletico Madrid. Nume surpriză înaintat de presa din Spania.

După variantele Aguero şi Haaland, a apărut şi numele lui Alexandre Lacazette (29 de ani), vârful de atac al lui Arsenal, ca posibil viitor număr 9 pe Camp Nou. Francezul e "pe făraş" la Arsenal, iar tunarii îi caută o echipă dispusă să-l cumpere. Lacazette a fost oferit Barcelonei "la reducere". E greu de crezut că formaţia catalană vor accepta transferul lui Lacazette pe bani, având în vedere că există posibilitate ca Sergio Aguero să ajungă în Catalonia liber de contract.

Aguero i-a fost propus lui Joan Laporta, iar cel mai bun marcator din istoria lui Manchester City poate ajunge liber de contract pe Camp Nou, la varâ, când îi expiră înţelegere cu "Cetăţenii". O altă variantă, mult mai costisitoare, este cea a lui Erling Haaland. Dar şi cea mai interesantă, având în vedere vârsta şi potenţialul vârfului de atac norvegian.

Lacazette joacă la Arsenal din 2018 şi a ieşit din calculele lui Mikel Arteta după ce Aubameyang i-a luat faţă în primul 11. Atacantul francez a marcat 11 goluri şi a livrat trei pase de gol în 31 de meciuri jucate în toate competiţiile acestui sezon la Arsenal. Per total, "Laca" are în CV 158 de meciuri pe Emirates, 59 de goluri şi 28 de pase de gol.

Afla mai multe despre: alexandre lacazettetransferofertabarcelonaarsenal 

viewscnt
Articole similare